Skocz do zawartości

Audiostereo.pl: Audiostereo Forum - Audiostereo.pl


Fiio E10 brak dźwieku w niektórych aplikacjach


  • Nie możesz odpowiedzieć
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   906

  • Użytkownicy
  • 123 postów
  • Rejestracja: 08.01.2017

Napisano 03.04.2018 - 12:22

Mam pytanie. W czym tkwi problem że moj Fiio e10k nie odtwarza dźwieku filmów z netflixa oraz niektórych filmów poprzez windows media player lub inne playery. Teraz ciekawostka bo media player clasic odtwarza wszystkie. Odtwarzając netflixa poprzez karte dzwiekową lub hdmi dźwięk jest taki jak trzeba.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   catdragon

  • Użytkownicy
  • 210 postów
  • Rejestracja: 28.02.2015

Napisano 04.04.2018 - 14:22

Wyświetl postUżytkownik 906 dnia 03.04.2018 - 12:22 napisał

j Fiio e10k nie odtwarza dźwieku filmów z netflixa
Hej prawdopodobnie Fiio nie posiada odpowiednich dekoderów do odtwarzania z np. netflixa , sprawdź w specyfikacji czy dac obsługuje dolby digital to powinno wyjaśnić sprawę .
Pozdrawiam

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   906

  • Użytkownicy
  • 123 postów
  • Rejestracja: 08.01.2017

Napisano 05.04.2018 - 13:56

Dzieki za pomoc. We właściwościach Fiio odptaszkowałem obsługe dolby i zaczęło grać





Użytkownicy przeglądający to forum: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Audiostereo Magazyn

baner image
 
Nasza strona internetowa wykorzystuje cookies (pol.: ciasteczka)

Na naszej stronie wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej - więcej o tym w Naszej polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies, umieszcza je w pamięci Twojego urządzenia.

Akceptuję   Zmiana ustawień