Jump to content

Nowy silnik Audiostereo

audiostereo.pl

895 views

Dawno nic tutaj nie zamieszczaliśmy. Właściwie dlatego, że ostatnio miesiące poświęciliśmy wytężonej pracy nad migracją na nowy silnik. Migracja nie była łatwa - ~4 500 000 postów z 15 lat, masa użytkowników, punkty reputacji, punkty ostrzeżeń, lajki, skórki i cała reszta nie mogła zniknąć. Do tego wszystkiego doszły problemy z uszkodzoną pamięcią RAM na serwerze z bazą danych, co opóźniło nas o dobry tydzień i sprawiło, że musieliśmy dwukrotnie wgrywać backup. Ostatecznie jednak udało się zdiagnozować wadliwy sprzęt i przejść pomyślnie przez proces zmiany silnika. Prezentujemy Wam zatem zupełnie nowe audiostereo. 

Co nowego? Przede wszystkim pełne szyfrowanie https, a co za tym idzie możliwość logowania przez konta Facebooka, Twittera czy Googla. Oprócz tego powiadomienia po stronie przeglądarki - można mieć powiadomienie nie będąc nawet na naszej witrynie. Strona jest teraz także w pełni responsywna -  każda skórka będzie działać optymalnie na smartfonie, tablecie itd. Ponadto oczywiście cała masa innych rzeczy, które najlepiej przetestować samemu :)

Zapraszamy serdecznie!

newas.png

  • Like 1


2 Comments


Recommended Comments

Mam taki problem, z dodawaniem nowego ogłoszenia w sekcji "Ogłoszenia".

Niby wszystko jest OK, wypełniam wszystkie pola. Dodkładam grafikę. Robię "Zapisz" ... i nic.

Nie ma żadnego komunikatu.

Ani, że operacja zakończona sukcesem, ani, że wystąpił jakiś błąd.

Następnie idę do przeglądania ogłoszeń w poszukiwaniu nowo dodanego ogłoszenia - i nic. Nic się  nie pojawiło.

Zupełnie tak, jak całe to dodawanie ogłoszenia było niebyłe / nie nastąpiło.

Coś robię nie tak, czy to coś z nowym silnikiem forum ?

 

Share this comment


Link to comment
W dniu 21.12.2018 o 08:26, zjj_wwa napisał:

Mam taki problem, z dodawaniem nowego ogłoszenia w sekcji "Ogłoszenia".

Niby wszystko jest OK, wypełniam wszystkie pola. Dodkładam grafikę. Robię "Zapisz" ... i nic.

Nie ma żadnego komunikatu.

Ani, że operacja zakończona sukcesem, ani, że wystąpił jakiś błąd.

Następnie idę do przeglądania ogłoszeń w poszukiwaniu nowo dodanego ogłoszenia - i nic. Nic się  nie pojawiło.

Zupełnie tak, jak całe to dodawanie ogłoszenia było niebyłe / nie nastąpiło.

Coś robię nie tak, czy to coś z nowym silnikiem forum ?

 

Dziękujemy za zgłoszenie. Sprawdzimy to. Ogłoszenia nie są jeszcze w ostatecznym kształcie. Pracujemy nad nimi.

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.