Jump to content

Filutek

Użytkownicy
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutralny

Informacje profilowe

  • Branża
    Nie ustawione

Recent Profile Visitors

176 profile views
  1. Czyli co? zainstalować na nowym telefonie ze sklepu google ? i nie będę musiał znowu płacić ? a skąd sklep google będzie wiedział że to ja ?
  2. Ktoś może wie jak przenieść licencje "USB Audio Player PRO" na nowy smartfon ?
  3. Działa normalnie. Do oscyloskopu nie mam podejścia, czyli odprowadzenie ciepła to tylko półśrodek do czasu....... Szkoda ze niema nikogo na forum kto by miał taki sam moduł, może rzeczywiście taka jego "uroda"
  4. Raczej nie można dotknąć bo parzy, niestety niemam jako takiego termometru, raczej użyta moc niema wpływu na poziom temperatury, bez podania sygnału jest już parzący. Z tego co pamiętam, kiedyś czytałem icepowery są chłodne, straty nie idą w "ciepło" postaram się zmierzyć pobieraną energię na pracy jałowej
  5. radiator od końcówki, grzeje się w każdej z tych opcji.
  6. ICEpower 125ASX2 - (głośniki 8 Ohm) mam taki problem że radiator niepokojąco się mocno grzeje, nawet dałem na pastę kawałek alublachy i nie pomaga. Może coś mam uszkodzone (już jeden moduł 50ASX2 mi walnął choć się wcale nie grzał) szkoda kasy gdyby się sfajczył. Czy Ktoś z Kolegów ma doświadczenie z w/w modułami ? dzięki
  7. tak widzę , zacząłem czytać wątek od końca 🙂
  8. Q2M - masz moduł z eBay'a
  9. jak przetestujesz to napisz, interesuje mnie IRS2092
  10. Nie, nie zbieg......, generalnie cieszę się że uszkodzenie błahe i nie było skuchy. 🙂 Mam teraz 125ASX2, mam nadzieję że jak (odpukać) coś się będzie złego działo będę wiedział gdzie się zwrócić po pomoc 🙂 Następnie jak będę coś budował to już kupię moduły z oddzielnym zasilaniem, i najlepiej monobloki, to ewentualnie mniejsze straty przy awarii. PS. w 125... jest mały radiatorek który się stosunkowo mocno grzeje, dałem więc na pastę kawał blachy alu...., lepiej rozprasza ciepło.
  11. Witam, wracam do tematu . Otóż zakupiłem taki oto bufor/pre, jednakże nie działa to prawidłowo, i nie chodzi tu o ten moduł, a zainstalowany potencjometr/drabinka 10kOhm, nieważne czy przed, czy za modułem. Niestety icepower wzmacnia ledwoledwo nawet na maxa, podczas gdy bez potencjometru wzmocnienie jest OK potencjometr jest wlutowany w PCB takie do Alpsów, i niewiem czy to wartość potencjometru jest zła(10k) czy jest on uszkodzony. Może jakieś sugestie ? dzięki
  12. Jestem w trakcie poszukiwań zasilacza do sure https://www.ebay.pl/itm/500W-dual-voltage-LLC-switching-power-supply-board-24V-to-80V-optional/123699086988?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649 jest tam taki wpis: "This power supply naturally radiates continuous power of about 100W" niewiem czy to translator źle przetłumaczył, ale czy to oznacza że po włączeniu do sieci odrazu pobiera 100W ?
  13. Dzięki za odpowiedzi, @Daniel_68412, jak otrzymasz i przetestujesz ten moduł daj znać.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.