Jump to content

scooter99

Użytkownicy
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralny

Informacje profilowe

  • Branża
    Nie ustawione

Recent Profile Visitors

210 profile views
  1. Nic takiego nie zauważyłem przy aktualizacji. Przeglądałem info o ulepszeniu nic nie pisze. Dodano nową funkcje-Brak Przejrzałem neta brak info a to wszystko przy aktualizacji w związku z tym troszkę poszukałem. Jako,że nie znalazłem informacji napisałem na forum a Ty wyjeżdżasz z takim tekstem.
  2. Witam, pojawiła się nowa aktualizacja do AVR-X2400H. 4600-9172-7031-0025 ktoś wie co jest poprawione lub dodane?
  3. Witam, w dniu dzisiejszym pojawiła się nowa aktualizacja do AVR-X2400H. 4600-9172-7031-0025 Ktoś wie co wnosi? cz jest coś dodane? czy
  4. Czyli u Ciebie buczenie u mnie migająca dioda. Ważne że pomogło. Dziwne że nam się to przydażyło a reszta użytkowników dobrze podłączyła suby:))))
  5. Spinacz66 Czyli zadziałalo odwrócenie wtyczki? Widziałem wpis na sąsiednim forum. U mnie na razie brak odpowiedzi że strony SVS. Jutro ponowię zapytanie.
  6. W polskiej instrukcji jest napisane,żeby nie odwracać fazy przy podłączeniu ale to jest przetłumaczone do amerykańskiej wtyczki a nie europejskiej. U nas są dwa bolce i trzeba by użyć testera fazy aby odpowiednio podłączyć ale bez przesady przecież. Więc instrukcja też ma wiele do życzenia.
  7. 1000 wymieniłem na 2000 za dopłatą. Sb 1000 odebrał serwis w ramach door to door Chodziło o to że 5 tyg trwała reklamacja a mogła trwać dużo krócej i chciałem zapytać czy Tak się traktuje klienta? Prosiłem o kontakt w tej sprawie dyrekcję ale brak odzewu. Więc napisałem tylko czy ktoś mnie przeprosi za 5 tyg oczekiwania a gdybym nie podejmował kroków to pewnie i w nieskończoność by to trwało.
  8. Opisałem całą sytuację. Choć nie wiem czy to coś da bo już mam nowego suba za którego zapłaciłem.
  9. U Ciebie mrugajaca dioda co 45sekund eliminuje listwa zasilająca ale to o czym napisałem to cecha svs sb 1000 u mnie występowała. W swoim SVS sb 1000 nie zauważyłem by coś szumiało a raczej bym usłyszał. W sb-2000 Nic mi nie szumi czy na czuwaniu czy na włączonym subie a ściszonym do zera ampli Możesz złożyć reklamację odbierają suba z domu i zobaczysz czy to awaria czy znowu cecha. Subfan podasz namiar?kontakt? ZNALAZŁEM CZAT Bo ja miałem więcej problemów z polskim serwisem kilka tygodni z nimi pisałem i to ja musiałem ponaglać sytuację. Otarcie się o dyrekcję dystrybutora nic nie dało.
  10. Ja zgłosiłem do serwisu mruganie diody w SVS SB-1000 ,pomimo wyłączonego suba fizycznym wyłącznikiem z tyłu obudowy. Tak jakby napięcie zasilania nie było do końca odcięte. Serwis wymieniał układ zasilający ale to nic nie dało , nie mogli poradzić sobie ze zgłoszeniem. Dystrybutor napisał do producenta...i czekałem w międzyczasie okazało się, że problem występuje po odwróceniu wtyczki w gniazdku(odwrócona polaryzacja). Odpowiedź producenta, że wszystko jest w porządku. Wymieniłem za dopłatą na SVS SB-2000. Wygląda na to, że jest chyba jakiś problem z układami zasilającymi w tych subwooferach.
  11. To jest fakt! Sam kupowałem.
  12. Na monitor audio bronze powinieneś bez problemu dostać 25-30% rabatu.
  13. scooter99

    SVS SB-1000

    Wejdź na klub SVS tam napisałem kilka informacji o SVS SB-1000 z racji ,że go posiadam. Jak chcesz więcej info pisz na priva.
  14. Poniżej mały poradnik MPC-HC + MadVR choć z 2013 roku www.pcformat.pl/Lepszy-obraz,a,3239
  15. Spotkaliście się z czym takim? Sub wyłączony przyciskiem fizycznym na OFF a co jakiś czas półsekundowy przebłysk czerwonej diody? Czy to normalne?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.