Skocz do zawartości
IGNORED

odpowiednik yamaha rx v757,657

robert1982

Rekomendowane odpowiedzi

Witam prosiłbym o podanie nazw odpowiedników ww modelu yamaha w denonie ,onkyo, harmanie ,marantz ,od zawsze byłem zapatrzony tylko w yamahe a przez przypadek posłuchałem u kolegi jakiegoś starego modelu onkyo i byłem w szoku ze tak dobrze gra w stereo podłóg mojej yamahy, w kinie to moja yamaha wypadała trochę lepiej ale w stereo to szok wiec prosiłby o pomoc ,na złączach hdmi mi nie zależy wiec chodzi mi o te starsze modele które sa chyba lepsze z tego co wyczytałem niż te najnowsze zajeżdżające chinszczyzna (podobno)

https://www.audiostereo.pl/topic/100354-odpowiednik-yamaha-rx-v757657/

Odpowiednik Yamahy 6xx/7xx to mniej więcej Denon z serii 19xx/21xx, Onkyo 6xx, Harman Kardon 2xx (choć w stereo to może i 1xx), Marantz ma duży przeskok - przeciętne modele a potem od serii 5xxx duży przeskok w górę - ten model w stereo zagra lepiej od w/w reszty

Witam prosiłbym o podanie nazw odpowiedników ww modelu yamaha w denonie ,onkyo, harmanie ,marantz ,od zawsze byłem zapatrzony tylko w yamahe a przez przypadek posłuchałem u kolegi jakiegoś starego modelu onkyo i byłem w szoku ze tak dobrze gra w stereo podłóg mojej yamahy, w kinie to moja yamaha wypadała trochę lepiej ale w stereo to szok wiec prosiłby o pomoc ,na złączach hdmi mi nie zależy wiec chodzi mi o te starsze modele które sa chyba lepsze z tego co wyczytałem niż te najnowsze zajeżdżające chinszczyzna (podobno)

Witam,mam na sprzedaż amplituner Onkyo TX-DS838 jest to seria Integra !.Czyli najwyższa półka w onkyo :).W komplecie jest pilot samouczący z podświetlanymi klawiszami:).Na sprzęt ten udzielam 1 rok pisemnej gwarancji z możliwością przedłużenia do nawet 10 lat :).Mam na sprzedaż aktualnie też takie modele jak TX-DS939 2 sztuki i TX-DS989.

Witam,mam na sprzedaż amplituner Onkyo TX-DS838 jest to seria Integra !.Czyli najwyższa półka w onkyo :).W komplecie jest pilot samouczący z podświetlanymi klawiszami:).Na sprzęt ten udzielam 1 rok pisemnej gwarancji z możliwością przedłużenia do nawet 10 lat :).Mam na sprzedaż aktualnie też takie modele jak TX-DS939 2 sztuki i TX-DS989.

TO NIE JEST DZIAŁ DO PROMOWANIA SWOJEJ SPRZEDAŻY SĄ OD TEGO OGŁOSZENIA,EWENTUALNIE PW,TAM MOŻESZ WCISKAĆ SWOJE ANTYKI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.