Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z E-Mu 1212M PCI

Michał Syc

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam problem z moją kartą dźwiękową,to znaczy jakość pozostawia wiele do życzenia moja integra gra o wiele lepiej.Mam do czynienia z płaskim bassem i ogólnie zdaje się nie jest skonfigurowane jak należy a ja jestem w tym narazie lalikiem.Co zrobiłem no więcej zainstalowałem sterowniki EmuPMX_PCDrv_L6_2_10_00 potem EmuPMX_PCApp_L6_2_10_00 i podłączyłem kablem insertowym 2x mono - stereo do wzmacniacza behringer ha400 w patchmixie dsp wszstkie chyba możliwe ustawienia posprawdzałem i jest kiepsko, uzywam programu Aimp 3 w nim ustawiłem direct sound:e-mu............ podpinałem 3 różne słuchawki od dokanałowych audiomagic pl90 sound blaster tactic 3d sigma po shure shr240 i dżwiek jest po prostu płaski jak cholera pomóżcie chłopaki,bo chce się zabrać za produkcje a tu nie mogę;) a dodam że jestem na windiwsie 8 ale dźwięk jest nic się nie zawiesza to chyba nie ma to wpływu.

https://www.audiostereo.pl/topic/100359-problem-z-e-mu-1212m-pci/

Produkcje :-) widze w ciemnych barwach:

- nie umiesz ustawic PatchMixa a za produkcje chcesz sie zabierac - polecam najpierw artykuly dla poczatkujacych

- jesli ta produkcja (w przyszlosci) bedzie podobna do powyzszego braku umiejetnosci wyslawiania sie w formie pisanej to wszystkich beda bolec uszy :-)

Kolego drogi ja jako ofiara potraktowana pesymistycznym podejściem osoby,która jak przypuszczam wiedzie sobie spokojne dostatnie życie, pozbawione większych problemów, za długo żywiony i dopieszczany przez bogatych rodziców, chce ci powiedzieć ,że przez to nie masz szacunku do innych łącznie do mnie, każdy człowiek widzi się w jakieś dziedzinie najlepiej, nawet wykolejony menel na ulicy powie mi zapewne więcej o low-endowych trunkach niż sięga moja wiedza i nie będę się czuł przy nim głupi,bo tak się składa ,że moje zainteresowania i moja praca skierowana jest na rynek urządzeń mobilnych.Zdecydowanie i śmiało mogę zapewnić Cię ,że pisząc temat w wyborze telefonu czy w doradzeniu jak poprawnie skonfigurować go, ja bez chwili zwątpienia pospieszył bym ci z pomocą.Ale w oczywistej sytuacji mogę Ci tylko rzec: Kij Ci W Oko!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.