Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam porady - kino domowe używane.

Motorniczy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zalogowałem sie specialnie bo czytając forum widze dużo ludzi co zna sie na tym

Przejdzmy do konkretów, kupiłem tv i teraz pora na audio, a raczej kino domowe ( wydaje mi sie lepszym rozwiązaniem )

Wiec tam mam kilka propozycji na oku

Może najpierw napisze co moge nabyć okazyjnie ( po znajomości jak to się mówi )

1. Technicsa EH - 750 komplet 5 głosniczków cena za jaką mogę nabyć zestaw to ok 500 zł. - słyszałem jak to gra i bardzo mi to wpadło w ucho tylko martwi mi " rocznik " bo jak wiadomo ma to swoje lata

2. MAGNAT MONITOR 990 SET czyli zestawik 5.1 z subwooferem aktywnym ( 300A )

tego nie słyszałem ale cały zestaw wygląda fajnie i z tego co wiem mało używane - do tego zestawu pojawia sie porblem amplitunera którego nie ma. Cena za zestaw 600 zl

3. Amplituner Sony model: STR-DE495 (stan bdb -)

DVD Sony model: DVP-NS330

Kolumny Sony 150W model SS-MF450H cena za zestaw 650 zl.

co o tym myslicie - chciałbym sie zamknąc w 800 zł ew. kupić zestaw 2. poczekać miesiąc i kupić amplituner do tego ( tu pytanie jaki do 400zl )

do czego mi ten zestaw ? napewno muzyka a konkretnie podłączenie do PC i jego wszystkie odgłosy i tak bedzie podłaczony w wiekszości czasu. Chciałem go również wykorzystywać jako kino domowe ( dlatego 5 głośników ) do TV.

Co o tym myślicie ?

do czego mi ten zestaw ? napewno muzyka a konkretnie podłączenie do PC i jego wszystkie odgłosy i tak bedzie podłaczony w wiekszości czasu. Chciałem go również wykorzystywać jako kino domowe ( dlatego 5 głośników ) do TV.

Zastanów się najpierw do czego i po co Tobie taki zestaw, ponieważ widzę na 1 miejscu muzykę.

Jak muzyka to tylko zestaw stereo.

Jak kino to jeżeli podoba się Tobie dźwięk z Technicsa EH - 750 to wybierz opcję 2 i dokup jakikolwiek amplituner (Denon, Marantz, Yamaha, Harman...) tak jak piszesz, a będzie lepiej grało niż wspomniany Technics.

Jak kino to jeżeli podoba się Tobie dźwięk z Technicsa EH - 750 to wybierz opcję 2 i dokup jakikolwiek amplituner (Denon, Marantz, Yamaha, Harman...)

ok jeżeli mowa o amplitunerach to o jakich kosztach mowa ? jestem kompletnym laikem w tej kwestii i nie wiem który bedzie tani i dobry i pociągnie ten zestawik, Oczywiscie interesuje mnie używany, można prosić o jakieś konkretne modele w.w amplitunerów i przybliżone ceny za jakie można je dostać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.