Skocz do zawartości
IGNORED

polska instrukcja obsługi denon avr-2308

robert1982

Rekomendowane odpowiedzi

wszystko po prostu chce przeczytać całą wczesniej miałem yamahe a teraz tego denona a czym się różni 2307 od 2308 ze instrukcja będzie pasowała do mojego ampka, dzieki za odpowiedz

ja będę na forum dopiero około 20 30 wiec nie gniewaj się kolego ze tak długo musisz czekac na moje odpowiedzi interesuje mnie jak go najlepiej podłaczyc do mojego dvd i telewizora powiem ci jak ja go podłączyłem a ty mi powiesz czy tak może być tj: z dvd podłączyłem go kablem scart bo musze sobie kupic hdmi a mam go dopiero od wczoraj wiec do końca tygodnia sobie kupie hdmi i optycznym a do słuchania stereo podłączyłem 2 x rca namles mini do telewizora podłączyłem tez optycznym system kolumn mam 5.1 a wyczytałem cos w jakims tesciee ze dwa dwa niewykorzystane kanały można jakos zmostkowac czy cos takiego żeby był lepszy dźwięk w kd i stereo to tak co mnie najbardziej interesuje a ta instrukcje to i tak bym potrzebował oki pozdrawiam

powiem tak instrukcje już sobie załatwiłem po polsku i napisze skąd dla innych użytkowników żeby nie mieli z tym problemów .Piszecie do denon polska adres macie na stronie producenta i prosicie o nią chodzi mi głównie o starsze modele bo do tych nowych to bezpośrednio na stronie jest wysyłają bez problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.