Skocz do zawartości
IGNORED

Zakup FLAC z Deutsche Grammophon

Morświn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktoś już kupował pliki FLAC ze strony DG?

Po naciśnięciu wybranego pliku w celu zakupu, wyskakuje ramka z pytaniem czy dokonuję zakupu z Polski? potwierdzam OK i nic koszyk pusty.

Czy ja robię coś nie tak, czy to jakaś blokada na Polskę?

https://www.audiostereo.pl/topic/100703-zakup-flac-z-deutsche-grammophon/

Dzięki za info, w takim razie musze sobie odpuścić sprawę do czasu, aż odwiedzę znajomych w Niemczech lub w W.Brytanii.

A to tak w ogole można w UE takie blokady robić?

Jeśli chodzi np. o USA i ich podejście do reszty świata to jestem w stanie zrozumieć - bo to specyficzny kraj, ale UE?

Dzięki za info, w takim razie musze sobie odpuścić sprawę do czasu, aż odwiedzę znajomych w Niemczech lub w W.Brytanii.

A to tak w ogole można w UE takie blokady robić?

Jeśli chodzi np. o USA i ich podejście do reszty świata to jestem w stanie zrozumieć - bo to specyficzny kraj, ale UE?

Fakt !! Delikatnie to okreslajac jest to bardzo dziwne !!! .... Z tego co sobie przypominam to francuzka strona qobuz.com tez miala blokade na sprzedaz plikow do PL ..

Wygląda na to, że faktycznie można kupować pliki FLAC. Niestety nie wszystkie płyty mają opcję zakupu wybranych utworów. Coś tam jest niedopracowane.

Chciałem kupić jeden koncert Schumanna z 4 płytowego zestawu Marthy Argerich i w tym przypadku się nie udało. Natomiast komplet można ściągnąć. Na innych płytach jest możliwość wyboru poszczególnych utworów do zakupu. Szkoda.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.