Skocz do zawartości
IGNORED

Allegro & Ebay - i śmieszno i straszno ...

macrob

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję sprowadzić wątek znalezisk na portalach aukcyjnych i ogłoszeniach p.t.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) założony przez Parsec'a w 2004 r. do meritum.

A dyskusję o dziwolągach podjąć TU.

Na początek polecam opis i z uwagi na wylicytowaną cenę, dar przekonywania sprzedawcy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak powiedział pewien ślepy koń, stając na starcie Wielkiej Pardubickiej: "Nie widzę przeszkód" :-D

Wzmacniacz może i wiekowy ale kwota 100 zł nie wydaje mi się jakimś szczególnym osiągnięciem.

Spróbuj cokolwiek samemu za 100 zł poskładać ...

Aukcja jeszcze trwa więc może jeszcze podskoczy xD

Sorry, za szczerość, ale odpowiadając Koledze zakładającemu temat: to bez sensu.

Jest wątek o aukcjach członków audiostereo na portalach typu aledrogo i ebay - jest.

Okazji na portach aukcyjnych nie ma już od lat (czytaj nie ma frajerów sprzedających Mercedesa w cenie fiata) - okazje są owszem , ale z gatunku kupowanie złotego pierścionka od cygana w bramie.

Czyli znając życie i rodaków - byłaby to kolejna pyskówa trolli z jednej strony (udowadnialiby przewagę jednych świąt nad drugimi),

z paroma cwaniakami z drugiej wmawiającymi iż guano posypane lukrem lepsze od pączków w tłusty czwartek (czytaj handlarze guanem).

Jest ten wątek pokazujący patologię portali i sprzedających i niech będzie - humoru nigdy nie za wiele....

Myślę , że umieszczenie tego tematu w dziale lampa przyśpieszyłoby koniec aukcji tego Hi-END- owego wzmacniacza , jeżeli się mylę , to z góry bardzo przepraszam !

Moja nieufność w tym przypadku , być może nieuzasadniona jest podyktowana wrodzoną ostrożnością i wypadkową życiowego doświadczenia .

Piotr

Kolejny Kfiatek; najlepszy wzmacniacz na Allegro:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>>>Szrek777

>>>Sorry, za szczerość, ale odpowiadając Koledze zakładającemu temat: to bez sensu.

Nie zgadzam się, z Tobą - nie to, że programowo, tak po Polsku ;-).

Swoim wątkiem chciałem odciążyć wylewanie pomyj w temacie o znaleziskach, który często czytałem swego czasu, bo sporo ciekawych tamatów się pojawiało. Mam do niego sentyment i może to stąd. Nie jest to potrzeba "zaistnienia" w mediach ;-))).

Wydaje mi się, że dając upust frustracjom, wielu zamieszcza linki do totalnie bezwartościowych, z mojego punktu widzenia, aukcji (ogłoszeń) . Po prostu szkoda mi czasu na przeglądanie ich. Wydawało mi się, że założenie takiego wentyla bezpieczeństwa pomoże "odgruzować" ciekawy niegdyś wątek.

Ot, co.

Pozdrawiam.

Jak powiedział pewien ślepy koń, stając na starcie Wielkiej Pardubickiej: "Nie widzę przeszkód" :-D

Ukryta Zawartość

ten co to coś wystawił pewnie i sam go sobie kupił.

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Moim zdaniem ten wzmacniacz może grać całkiem nieźle - 2 trafa, solidnie zbudowany i co najważniejsze: prosta budowa.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

High End, jak nic. I to za jaka cenę ........normalnie szok. Do niego wystarczą nawet stare altusy, napędzi je bez problemu za niewielkie pieniądze dając możliwość obcowania z edenem hi fi.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.