Skocz do zawartości
IGNORED

Creative Sound Blaster Audigy SB0570 i działa tylko jedno wyjście ;/ ?!

scott97

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Jakiś czas temu stałem się posiadaczem używanej ww. karty. Po podłączeniu, ku zaskoczeniu, dźwięk był nawet, nawet. Wyraźniej słyszalne niskie tony i odrobine lepsze efekty w grach. Ale zarazzz zarazz.... na sylwestra chciałem podłączyć taki zestaw: wieża, zestaw 2.1 modecom i zestaw 2.1 creative. Jak wiadomo na wyjściu oprócz tkzw. DIGITAL jest jeszcze 3 pozostałe ;/ no więc, myśle sobie - tam podłącze reszte i będzie impreza :D i nagle wielkie zaskoczenie, bo wpinając się do któregokolwiek innego wyjścia jest cisza ?! tak jakby było uszkodzone ?!

Kombinacje w panelu sterowania np. 2.1 4.1 5.1, headphones.... na nic.

Pragnę zaznaczyć, iż producent w tym modelu karty nie zapewnia kompatybilności z Windows 7. Znalazłem na internecie inne sterowniki napisane przez jakiegoś "DANIELA". Ponoć sprawdzone, wszystko gra. Karte z komputera wymontowałem bo musiałem skorzystać z integry która (nawet ona!!!) udostępnia dwa wyjścia :D

Czy to może być wina tej niekompatybilności ?

Może znacie już takie przypadki ?

Czekam na odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.