Skocz do zawartości
IGNORED

Muzyka z komputera - nowa jakość - jak ?

montecristo22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów,

może po kolei. Mam swoje lata, komputer zawsze służył mi jedynie do pracy. Jeżeli muzyka to w zasadzie z youtube. Ale, jako stary hipis nie moge sobie podarować by nie słuchać "moje muzyki" w dużo lepszej jakości.

Zatem: mam laptopa acer aspire 5738ZG , wiem ze to "blady sprzęt" ale jako komputerowa noga uznałem że koledzy będa mogli mi pomóc.

Tak więc ; co powinienem kupić żeby mieć super jakość dźwięku ( słucham przez słuchawki)

założyłem budżet 3 K , nie muszę mieć nowego sprzętu

Z czego - 700 słuchawki np. AKG 701 lub 550

wiem że chyba powinienem mieć jakąś kartę graficzną(muzyczną)

i wzmacniacz do słuchawek.

Proszę kolegów o pomoc w tym względzie , co powinienem kupić ( używane allegro).

I wiem że wielu z Was wyda sie to śmieszne ale skąd ściągac pliki i w jakim formacie.

Moja muzyka to głębokie lata 60 wschodnie wybrzeże US (Free, Allman, TYF, G.Dead, Tarffic, etc) wiele rzeczy jeszcze jest nie remastered.

Będę wdzięczny jeżeli odpowiedzi będą w pisane jak dla małpy ( łatwiej będzie mi zrozumieć co i jak)

Juz dziękuje za cierpliwość i chęć pomocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.