Skocz do zawartości
IGNORED

Denon AVR 3802 czy Yamaha RXV-640RDS

krzychu9667

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcę kupić używany amplituner KD. Do wyboru mam Yamaha RX-V640 RDS i Denon AVR 3802 (oba niedrogo). Mam kolumny Tonsil Soundfinder 250 (front) centralny Tonsil Fenix i suba Yamaha 030, salon ok 30m2. Przeznaczenie 60% stereo i 40% kino. Co o nich myślicie

https://www.audiostereo.pl/topic/101540-denon-avr-3802-czy-yamaha-rxv-640rds/

Denon z wyższej półki nią ta Yamaha ... oba wiekowe ... ale to juz wiesz ;-)

teoretycznie Denon w stereo (w kinie róznica pewnie mniejsza) powinien byc klasę lepszy ale czy do Twoich głośników będzie pasować nie mam pojęcia (nigdy ich nie słyszałem)

Witam.Podepne sie pod temat...ja tez rowniez szykuje sie do zmiany mojego panasonica na cos lepszego...zastanawiam sie miedzy Denonem a Maranzem...nie podaje tu konkretnie modelu...prosze o podpowiedzi co ogolnie jest lepsze przy porownywalmych modelach tych dwoch marek... wizualnie troche bardziej podoba mi sie Denon bo ma dluzszy czarny wyswietlacz....i przez to panel przedni wyglada dla mnie korzystniej...Maranzow jest duzoooo mniej na aukcjach od Denonow ale nie wiem dlaczego??? W gre wchodza tylko kolory srebrne i ze starszych modeli do kwoty 600zl

Witam.Podepne sie pod temat

Witaj na Forum, staraj się nie podpinać z pytaniami pod czyjeś wątki, bo może to nie spodobać się autorowi.

Proponuję założyć własny wątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.