Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór kolumn do DENON 3805

szakaldg

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o porade jakie kupić kolumny 5.1 do amplitunera Denon 3805 do kwoty około 4.5 tyś.zł. Lubie nisko schodzący bas ale nie dudniący. Pokój 20m2 (kwadrat).Sprzęt będzie mi służył do muzyki 40%, filmy 30%, granie na konsoli 30%. Słucham dunstep, housa, rock, dance, ambient,chilout po prostu co mi w ucho wpadnie.

Myśle na:

-Dali Zensor 5 bez suba 3900zł

-Dali Zensor 7 bez suba 4600zł

-MONITOR AUDIO Bx5 SET 5.0 bez suba 4700zł

-WHARFEDALE DIAMOND 10.7 10.1 10CS bez suba 3200zł

Jeśli macie jakieś propozycje to proszę pisać bo już nie wiem co kupić.

https://www.audiostereo.pl/topic/101601-wyb%C3%B3r-kolumn-do-denon-3805/

Witaj,

biorąc pod uwagę gatunki muzyczne, konfigurację systemu oraz wielkość pomieszczenia, zwróciłbym Twoją uwagę na zestaw kolumn Paradigm Monitor 9 v.7 oraz pozostałe elementy. Niestety budżet nieznacznie przekroczysz, jednak będzie to konfiguracja wykorzystująca możliwości amplitunera oraz w pełni dopasowana do wymagań.

Ewentualnie warto posłuchać wymienione przez Ciebie Dali Zensor 7/1/Vokal oraz Monitor Audio Bx5/Bx1/BxC.

Serdecznie zapraszam na odsłuchy, w przypadku pytań oczywiście służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Na chwile obecną nie mam takiej gotówki żeby kupić suba. Zastanawiam się czy nie kupić kolumn STX:

-na przód dwie szt. STX FX-300 (1125zł sztuk)

-centralny STX C-200 n 175zł

-sub STX S-250 n 507zł

-tył dwie szt. STX MX-140 (814zł sztuka)

Co myślicie o tej firmie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.