Skocz do zawartości
IGNORED

Skorpion HV-1 czy można go sklonować?

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

chiał bym sobie zrobić taki wzmacniacz jak w temacie,bo nie stać mnie na jego zakup od producenta,obecnie używam OTL-kamyka,czy jest ktoś kto by umiał coś takiego jakoś łopatologicznie rozrysować?

szkoda myślałem że schemat jest gdzieś opublikowany

ale genaralnie kilka zdjęć rozbieranych by się przydało,bo w sieci nic nie mogę znależć,ja osobiście jak bym go posiadał zrobił bym zdjęcia bardzo dokładnie wnętrza,może miłośnicy diy by sobie go zbódowali we własnym zakresie,a tu widzę zę każdy boi się zajrzeć do środka:) ja tam rozkładam i rozkręcam wszystko jak leci,muszę wiedzieć czy mam powietrze czy jakieś lepsze częśći itp:)

są ludzie którzy nbie otwozryli by maski od silnika samochodu,a za wymiane płynu od spryskiwaczy płacili by 200zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.