Skocz do zawartości
IGNORED

YAMAHA RX-V450

marecki

Rekomendowane odpowiedzi

mam ten model od miesiaca ,podpiete to jest u mnie do eltaxow millenium 150 (tylko fronty) .Uzywam tego klocka glownie jako radia i jest super jako zrodlo narazie podpinam kompa i tez jest ok .dzwiek mnie nie meczy i jest przyjemny ,wczesniej mialem do tych kolumn podpiety CA A 500 i tuner onkyo , moze wyda sie to dziwne ale gralo gorzej niz ta yamaha ,rowniez w zestawieniu A 500 +CD TRACK 1 ,,,,Czyli nie jest wcale tak zle ze stereo uzyskanym przy pomocy amplitunera do kina domowego .Moze to za sprawą dosc slabych kolumienek ,posuiadany wczesniej zestaw CA nie mogl sie bycmoze na nich wykazac,ale i tak mi niezal ze go sprzedalem bo wczesniej na tannoyach tez bylo nieciekawie.

odnosnie dvd to sa dostepne tytanowe 530 i 540 ,ale nie pakuj sie w to bo okropnie glosno mechanizm pracuje ,ja czekam na recenzje 550 i moze wtedy kupie ten wlasnie model w tytanowym kolorze.

https://www.audiostereo.pl/topic/10223-yamaha-rx-v450/#findComment-154948
  • 2 tygodnie później...

lopek,

np. tu znajdziesz dane techniczne:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdrawiam

hardhary

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/10223-yamaha-rx-v450/#findComment-159453

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.