Skocz do zawartości
IGNORED

Aerosmith - nowa płyta - rewelacja czy gniot?

soundchaser

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Co sądzicie o najnowszej produkcji tej zasłużonej grupy: Music from Another Dimension?

Niedawno w radiowej trójce lansowano kilka kawałków z tej płyty, a redaktorzy prześcigali się w komplementowaniu: jaki to wspaniały album, a grupa w znakomitej formie...

Bardzo lubię Aerosmith, słucham ich od lat 70-tych, nagrali wiele naprawdę świetnych rockowych płyt,

jednak ta ostatnia jest dla mnie tragicznie słaba.

Napakowane 80 muzyki bez pomysłu, łupanka na jedną nutę, słabe hałaśliwe kompozycje i nic poza tym.

Naprawdę trudno wybrać choć jedno dobre nagranie na miarę tych ze starych płyt.

Ja rozumiem, że "trójka" musi lansować i chwalić to co nadaje...

Ciekaw jestem Waszych opinii, a przy okazji można też podyskutować o innych płytach z całej dyskografii.

Dla mnie najlepsze to:

Rocks, Permanent Vacation, Aerosmith 1, Pump, Get a Grip, Night in the Ruts - w tej właśnie kolejności.

Bardzo lubię Draw the Line

Z Draw the Line pochodzi jeden z najlepszych kawałków: Kings and Queens,

ale cała płyta dla mnie - chociaż zła nie jest - to niestety spadek formy po znakomitym Rocks.

To w ogóle słaba kapela. Mają dwa dobre produkty. Jeden to Liv Tyler, a drugi to utwór "Janie's Got A Gun".

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

Moje ulubione to:

Rocks

Live bootleg (katowany niegdyś z analoga bez przerwy)

Rock in a Hard Place

Done with Mirrors

Nowa płyta jest bo jest, żadna rewelacja i żaden gniot - mozna sobie odpuscic.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A ja Toys In The Attic (z kawałkami Walk This Way i Sweet Emotion) i Pump za F.I.N.E i w ogóle dużo radości w graniu. I choć wiele lat minęło, to wciąż z kumplami zdarzają się gorące dysputy, co było lepsze Aerosmith, Guns'n'Roses czy AC/DC. :)

Elementarna empatia: nie mów drugiemu, że urządzenie, które ma dopiero tydzień, jest kiepskie.

A to mnie zaskoczyłeś

Lubie ją, mam do niej sentyment ;) tak jak do następnej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.