Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo A8630 jakie kolumny

batman500

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcialem prosic o dobor kolumn do mojego onkyo teraz uzywam Magnatow

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i chcialem zmienic na cos lepszego przy tych na wiekszej glosnoci nie wyrabia bas slychac poprostu takie "tekturowe" wibracje membran jest na wzmacniaczu dam ok 14 na poziomie glosnosci dzwiek do wzamcniacza idzie z creative SB 5,1 x fi (karta ma glosnosci100%). Myslalem rowniez o zmianie wzmacniacza na Onkyo A 8870 badz A8850 i teraz moje pytanie czy jest duza przepasc w dzieku czy nie warto dokonywac takiej zmiany tylko poprostu zmiana kolumn wystarczy?

Tutaj dodaje ustawienie jesli jakas inna propozycja jest chetnie wyslucham w punkcie X wydaje mi sie najlepszy odsluch a zalezy mi by na tapczanie bylo mozna dobrze posluchac

pokoj.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/102419-onkyo-a8630-jakie-kolumny/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.