Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie elementów w Digikey

grze_sio

Rekomendowane odpowiedzi

Będe zamawiał trochę elementów w Digikey, więc jeśli ktoś chciałby dołączyć do zamówienia to proszę bardzo.

Ceny na stronie są w dolarach USA. Do tego dojdzie 23% Vatu i koszty transferu pieniędzy za granicę ok 100zł.

Jeśli uzbiera się kwota powyżej 200$ to przesyłka jest darmowa.

Cła na elementy elektroniczne nie ma

Spis elementów proszę przesyłac do mnie na priv

Były wianki z UC, ale to wynikło z mojej niewiedzy. Teraz wianków nie będzie,

Wiem że przelew bankowy jest kosztowny, ale nie ma innej możliwości zapłaty.

Zamówienia zbieram do piątku wieczorem

Koszt ok 100 zł za przelew podzielę proporcjonalnie do wysokości zamówienia, lub po równo pomiędzy wszystkich zamawiających. Zobaczymy ile będzie chętnych.Na razie 4 osoby

PAY PAL'em nie przyjmuja płatnosci.

Bankowy transfer podnosi znaczenie cenę jednostkową.

Można płacić kartą, to chyba wyjdzie taniej niż 100zł za przelew. Jestem zainteresowany kilkoma elementami, więc jak by co to mogę zapłacić ze swojej.

AMB

Wiadomości na PW odbieram na bieżąco. Wygląda na to, że zbierze sie więcej niż 200$ i przesyłka bedzie darmowa.

Zamówienie zsumuję w sobotę i odpiszę na PW podając kwoty do zapłaty

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

W sumie dodatkowych kosztów wyszło 215 zł. Jest to koszt przelewu zagranicznego i koszt przewalutowania, oraz dodatkowe opłaty agencji celnej UPS.

Koszt ten rozdzielę proporcjonalnie do wartości zamówienia, pomiędzy wszystkich biorących udział w zamówieniu.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.