Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki subwoofer max do 1000 zł

Marek Miklewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Obecnie posiadam następujący zestaw kina domowego 5.0:

Yamaha RX-V473

Prism Audio Odyssey M200 5.0

TV Samsung LE32C650

Teraz chciałbym dokupić jakiś subwoofer do tego kina, pomieszczenie to jakieś 17 m2 i chciałbym na tego suba przeznaczyć max 1000 zł, lecz jeśli będzie jakoś taniej to nie będę rozpaczał ;). Subwoofer ma być głównie pod filmy rzadziej PS3 i muzyka

https://www.audiostereo.pl/topic/102998-jaki-subwoofer-max-do-1000-z%C5%82/

Zwróć uwagę na KEF C4, powinien sprawdzić się w Twoim systemie.

Jeśli masz taką możliwość, serdecznie zapraszam na odsłuchy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Niestety nie mam opcji na odsłuch jestem z Zamościa więc trochę daleko ;)

Ten KEF C4 troszkę drogo, ten 1000 zł to naprawdę wyżyłowany max a do tego dochodzi jeszcze kabel i wysyłka, więc może dałoby radę coś tańszego?

P.S dodam, że nie jestem audiofilem, chcę po prostu komfortowo pooglądać filmy.

Z upustem klubowym myślę że zmieścimy się w założonej kwocie. Jeśli JBL, to zdecydowanie wolałbym serię ES, jednak to jest drożej.

Ewentualnie bardzo fajny, mocny i szybi subwoofer TAGA Harmony TSW-120 - http://www.q21.pl/taga-harmony-tsw-120-kredyt-20-x-0.html. Spokojnie z dobrym kabelkiem zmieścimy się w kwocie.

Zobacz proszę moje propozycje, w przypadku pytań oczywiście służę pomocą.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

P.S dodam, że nie jestem audiofilem, chcę po prostu komfortowo pooglądać filmy.

Audiofile nie używają subwooferów. :)

Audiofile słuchają muzyki.

Filmy na 32", trochę mało.

Sprawdź:

YAMAHA SW-800

JBL E-250

DALI SWA 12

YAMAHA SW-515

Nie napiszę o subie , tylko powiem Ci , te tysiąc złotych przeznacz na nowy zestaw kolumn , a jak przeznaczysz , to napisz jakie chcesz kupić nowe lub lub używane , jakiej marki .

"P.S dodam, że nie jestem audiofilem, chcę po prostu komfortowo pooglądać filmy " a ja Ci mówię , że żeby komfortowo oglądac filmy niestety trzeba trochę wydac na sprzęt , każdy element jest ważny .

Dziękuję za odpowiedzi zgłoszę się do Ciebie Q21 ale dopiero gdzieś tak po długim weekendzie jeśli byłbyś w stanie zaoferować mi suba KEF C4 + kabel i wysyłka za ok 1000 zł to jestem zainteresowany

Witam:)

Teraz ja proszę o pomoc w wyborze subwoofera do zestawu zlożonego z

pioneer vsx-322

odtwarzacz BDP-150

głośniki TAGA 506S v2.

Proszę tez o doradzenie jaki przewód wybrac do podłączenia suba z amplitunerem. Liczę na parę ciekawych niedrogich propozycji.

Pozdrawiam

"P.S dodam, że nie jestem audiofilem, chcę po prostu komfortowo pooglądać filmy " a ja Ci mówię , że żeby komfortowo oglądac filmy niestety trzeba trochę wydac na sprzęt , każdy element jest ważny .

odpowiem tak, zdaję sobie sprawę, że zwłaszcza kolumny to sprzęt low-end ale po pierwsze zakupione prism audio są jeszcze na gwarancji i sprawne, więc ich wymiana dziś to trochę wyrzucanie pieniędzy, co więcej jak na moje ucho słonia to jestem zadowolony z ich jakości. Jeśli zaś chodzi o 32'' TV to po prostu na większy nie mam miejsca ale siedząc dość blisko TV nie narzekam na jego wielkość.

Witam:)

Teraz ja proszę o pomoc w wyborze subwoofera do zestawu zlożonego z

pioneer vsx-322

odtwarzacz BDP-150

głośniki TAGA 506S v2.

Proszę tez o doradzenie jaki przewód wybrac do podłączenia suba z amplitunerem. Liczę na parę ciekawych niedrogich propozycji.

Pozdrawiam

Weź jakąś Kodę taką jak Cię maksymalnie stać , a najlepiej posłuchaj kilka subów . Tylko jak to w sensowny sposób wykonać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.