Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do 400 zł

czolo144

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, z uwagi że mój wcześniejszy post nie wiel dał pisze jeszcze raz, chcę złożyć zestaw stereo do 1300 zł, rodzaj muzyki hip hop, pomieszczenie ok 25mkw, dokładnie nie jestem pewien, bo nie przebywam teraz w Polsce. Trochę poszperalem i wpadło mi pare wzmacniaczy i oko yamaha ax-592, technics su-v660, Yamaha ax-570 , ax-550, a-720. Który z nich wybrać, jaki pasuje do rapu?

https://www.audiostereo.pl/topic/105409-wzmacniacz-do-400-z%C5%82/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) naprawdę nie jest to zły wzmak

Technicsa odpuść na wstępie, słuchałem tylko jednego, który grał całkiem dobrze, ale był to bardzo stary model. Tych Yamah niestety nie znam, A-720 wygląda nieźle, jest z podobnego rocznika jak te Onkyo, była nieco tańsza, ale do Onkyo mam jakiś sentyment ;)

Miałem też Sony TA-3650 i TA-F6B, stare wzmaki, które potrafią o wiele wiele więcej niż większość by się po nich spodziewała.

Mogę załatwić obydwa modele jakbyś był zainteresowany (nie piszę tego dlatego, że chce je sprzedać, bo ich aktualnie nie posiadam, po prostu mogę w każdej chwili je mieć), z tym że TA-F6B jest droższy, tutaj był naprawdę bardzo tanio zważając na to co potrafi:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a tutaj TA-3650:

Ukryta Zawartość

na żywo wyglądają prześlicznie :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobry wzmacniacz vintage rozniesie nowsze Rotely, wiem co mówię, bo słuchałem i tych i tych, z Roteli bardzo lubię odtwarzacze. Mam Marantza PM-64MKII, sądzę że będzie lepszy niż PM-53, a wybitny to on nie jest, znam lepsze wzmacniacze w tej cenie, gdyby nie to, że dostałem go wyjątkowo tanio pewnie bym się na niego nie skusił.

Witam . przez bardzo długi czas obcowałem na rapie i hip hopie ze wzmacniaczem yamaha ax550 rs . I w innym gat. tez sie sprawdzil. Poczatki obcowania z hi-fi. Taki przedzial cenowy. Polecam .Jest to wzmacniacz cieplo grajacy jak na ta cene i budzet swietny (moja opinia moje ucho) . Jedyny minus ... slaby potencjometr zmiany kanalow, u mnie po prostu padl .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.