Skocz do zawartości
IGNORED

Podziekowanie za naprawe High-End! Strzezcie sie serwisu Manty!

JCB

Rekomendowane odpowiedzi

Serwis Manty jest chyba najgorszym doswiadczeniem jakie mnie w zyciu spotkalo. V7 kupilam w bardzo dobrej cenie, i jak na wzmacniacz lampowy i uwazam ze jest calkiem przyzwoity, natomiast ich serwis jest absolutnie do bani! Przez 6 miesiecy trzymali moj sprzet niby go naprawiajac i zamawiajac, a w koncu sie okazalo ze jednak nie zamawiaja spalone lampy. Po 6 miesiacach spedzonych na polce sprzet w koncu trafil do pana Andrzeja Szymanskiego z firmy High-End. Od razu inna rozmowa! W ciagu 3 dni! sprzet zostal naprawiony i zamowione lampy!!

Jestem absolutnie pod wrazeniem profesjonalizmu pana Andrzeja! Polecam wszystkim

Okazuje sie ze to co niemozliwe dla pana Andrzeja jest absolutnie mozliwe!!

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Widzę, że potrzebujecie także naprawy klawiatur, bo ALTy macie popsute. Polecić wam serwis? A może kupicie nowe? Oferty sklepów już od 10 złotych!

Teraz nazywa się to dyslekcja - za moich czasów nauczyciel dał po łapkach piórnikiem i delikwent pamiętał całe życie do śmierci jak to się pisze. Teraz obowiązuje "europejskie" : "róbta co chceta" !

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Serwis Manty jest chyba najgorszym doswiadczeniem jakie mnie w zyciu spotkalo.

Heh! Pisałem już o tym kiedyś. W moim przypadku 3 miesiące naprawiali pilota od Manty3 i na koniec nie oddali gwarancji twierdząc, że jej wcale nie wysłałem. No i pomimo tej niewysłanej gwarancji wymienili pilota po 3 miesiącach, a po kolejnym przysłali duplikat tej niby nie wysłanej gwarancji. W tzw. między czasie Manta zaczęła burczeć.

Najgorszy szajs pod słońcem to wyroby tej firmy, ale przebija to serwis. :D

Teraz obowiązuje "europejskie" : "róbta co chceta" !

Nie mieszaj do tego ani Owsiaka, ani UE. Nikt nigdy nie twierdził, ze można pisać niechlujnie i byle jak. Jest to tylko efekt zwiększania się liczby takich osób w wyniku debilnego systemu oświaty. Ale znów, to nie jest kwestia lat ostatnich. Zdawanie z klasy do klasy z oceną niedostateczną wprowadził minister Kuberski w 1978 w czasach PRL. A wtedy nie dotyczyła nas UE, ani hasełko Owsiaka.

teraz juz nie masz gwarancji i mozesz pobawic sie w wywalenie smieciowych elementow i zastapienie ich lepszymi.jakie lampy wstawiono?

Nowe lampy takie jak w Audio Note Soro

Jestem absolutnie pod wrazeniem profesjonalizmu pana Andrzeja! Polecam wszystkim

Cieszę się że wszystko dobrze poszło, ale pamiętaj że ta opinia może być uznana przez wielu forumowiczów za kryptoreklamę p. Andrzeja i mieć skutek wręcz odwrotny - bo niby z jakiego innego powodu użytkownik nagle rejestruje się na naszym forum po to by pochwalić serwis który dokonał naprawy?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Opublikowano · Ukryte przez cir, 6 Września 2013 - Brak powodu
Ukryte przez cir, 6 Września 2013 - Brak powodu

Cieszę się że wszystko dobrze poszło, ale pamiętaj że ta opinia może być uznana przez wielu forumowiczów za kryptoreklamę p. Andrzeja i mieć skutek wręcz odwrotny - bo niby z jakiego innego powodu użytkownik nagle rejestruje się na naszym forum po to by pochwalić serwis który dokonał naprawy?

Nie zmienia to faktu ze sprzet udalo sie naprawic i wydaje mi sie ze takimi rzeczami nalezy sie dzielic. Szukajac fachowcow ktorzy nie spapraja roboty czesto szukam opinii osob ktore spotkaly sie z podobnym problemem. Kryptoreklama czy nie ale uwazam ze High-End jest the best, za to Manty nalezy sie wystrzegac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.