Skocz do zawartości
IGNORED

Końcówki do wzięcia.

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

O kolejny fajny wątek, tylko nie ograniczajcie się do takich na 7 kanałów bo ja bym w kinie widział stereo lub monobloki na fronty i może być coś 3 lub więcej na centrala i tył

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Fajny wątek, uzupełni ten o procesorach.

Pewnie, że nie będziemy się ograniczać do określonej liczby kanałów, przecież w kinie można robić różne kombinacje. Sam używam 2+3.

Coś na dobry początek:

ROTEL RMB-1066

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nowa kosztowała coś koło 4 tyś.

Tutaj ciekawa już maszyna - Rotel RB1075

Ukryta Zawartość

ROTEL RB-1080

Ukryta Zawartość

Zauważyłem, że jak się ma cierpliwość to z Rotela można dostać bardzo ciekawe końcówki, w ciekawych cenach.

Niestety nigdy nie miałem Rotela, nie wiem jak to gra, no ale ma swoich sympatyków.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Opublikowano · Ukryte przez cir, 13 Września 2013 - prowokowanie do awantur
Ukryte przez cir, 13 Września 2013 - prowokowanie do awantur

Fajny wątek to może i będzie dopóki autor nie zrobi sobie z niego kolejnego blogu. Bo wcześniejszy coś zdycha. Nie chcą tam pisać czy jak?

Gość Gość

(Konto usunięte)

No i kto zaczyna bagno robić?

Risto jeszcze raz i do widzenia. Bo to nie o brak gównoburz na tym forum chodzi tylko niestety o ich nadmiar, w co starasz się za wszelką cenę wpisać.

HQ ,

Chciałem naprawdę podyskutować tylko sprawdzałem czy przeczytam Twoje słynne do widzenia :) Sprawdzałem bo nie lubię rozpoczynać dyskusji którą ktoś ci chamsko przerywa bez powodu. I czy ban gwarantowany czy murowany? Wybacz ale pisząc dalej per "ty" nie będę wciskał Shifta , szybciej skończę to co chcę napisać. Ale to jedyny powód , słowo. Już ci to parę osób pisało że masz kij w d...e i pomyliłeś go z kulturą. Nie zauważyłeś że stałeś się pośmiewiskiem forum? Na privach chodzą dowcipy z cyklu: spotyka się niemiec , rusek i polak w sypialni...

A czemu piszę tutaj? Bo cię po prostu polubiłem za te jazdy z privami po buntowaniem kolegi żeby mi szmaciarstwa wypisywał na priv bo odwagi zbrakło na forum. Oraz za odwagę w stylu: w razie co mam guzik "centrum banowania" oraz za pamięć holograficzną która po użyciu guzika wygląda coś jak : co ? ja? nie!

Jak ty to robisz że albo twoje tematy wylatują w kosmos , albo sam zamykasz , a jedyny który trwa nadal jest już teatrem jednego aktora? Małe niewychowane forumowicze nie zasłużyły se tam popisać?

Zero samokrytyki i dystansu . Nazwałbym cie bufonem ale za to dostałbym bana, więc nie nazwę. Za kilkadziesiąt stron będzie nie końcówki do wzięcia tylko końcówki Pana K.?

No, to wciskaj guzik.

Idę poczytać bloga "wyroby Pana K."

Gość Gość

(Konto usunięte)

Nie dlatego ze o to prosisz, tylko dlatego że jesteś śmieciarz, do widzenia.

Nie umiesz pisać na temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.