Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki bluray - Pioneer BDP-140, 150 czy 160?

morhol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

interesuje mnie któryś z powyższych odtwarzaczy - pytanie jak się sprawują (jeśli ktoś posiada), czy odtwarzają filmy z usb większe niż 20gb i czy jest w ogóle między nimi jakaś zasadnicza różnica (prócz ceny)? Porównywałem na stronie Pioneera i w zasadzie to niczym szczególnym się nie różnią, oprócz tego że 160 posiada już wifi.

mam bdp 150

nie odtwazalem tak duzego filmu

ale te co mam to czyta

bardzo zadko zdaza sie ze nie czyta jakiegos formatu-jak mialem jakis problem to konwertowalem np do avi

strumieniuje filmy z serwera

ma dosc ubogie funkcje sieciowe- you tube i picassa

glosno sie uruchamia ale plyty kreci juz dosc cicho

wykonanie urzadzenia jaki i pilota tanie i troche badziewne

kupilem go bo w miare normalnie wyglada i ma coaxiala co bylo dla mnie wazne

• 2 tygodnie później...

Ja właśnie waham się pomiędzy wspomnianymi Pioneer-ami,Panasonic-kiem o którym piszesz Kriso81 a Sony BDP-S490.Priorytet to jakość odtwarzanego materiału(skolowanie,dźwięk) i odczyt dusku zewnętrznego bez własnego zasilania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.