Skocz do zawartości
IGNORED

B&W P3, przedłużenie kabla.

guthec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio zakupiłem(tak jak w temacie) słuchawki tej brytyjskiej firmy. Słuchawki, tak jak to dzisiaj w modzie są "portable". Jednak czasem chciałbym posłuchać ich w domu, ale kabel 1,2m jest troszke za krótki. Nie bardzo chce kombinować w podłączanie bezpośrednio w słuchawce, bo to dość "patentowo" zrobione, lecz myślałem, żeby po prostu kabel fabryczny podpiąć do innego kabla, który możliwie dawałby najmniejszą stratę jakości. Probował ktoś coś podobnego zrobić? Jakieś kable godne polecenia?

https://www.audiostereo.pl/topic/105750-bw-p3-przed%C5%82u%C5%BCenie-kabla/

Używałem zwykłego przedłużacza na jacka 3,5, do kilku modeli Philipsów, które miałem. Jednak te słuchawki nie były wysokich lotów, zwykłe słuchaweczki d 150zł, "różnic" brzmieniowych nie odnotowałem :)

QED Performance ja uzywam tego kabla z moimi sluchawkami a mam ich ponad 20 niewiem jak inne kable , znalazlem ale nie uzywalem :

Planet Waves , UpScale Mogami ,Van Damme OFC, Gotham te firmy mimo ze ich nieznam przykuly moja uwage poprzez wykonanie ale wybralem qed bo znam ich od bardzo dawna i jestem zadowolony

Witam serdecznie ,mamy w ofercie specjalnie na tą okazję kable audioquesta model evergreen oraz golden gate.Długości 2-3m.Są lepsze od tych standardowych od słuchawek(bo to są normalne interkonekty tylko z odpowiednimi wytkami) więc proszę się nie martwić o jakość.Wtyczki są bardzo solidne więc po wielokrotnym podłączaniu całość nadal będzie trzymać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.