Skocz do zawartości
IGNORED

Onkyo tx-8050 + Taga Harmony Azzure F-80 jaki subwoofer?

Damian Maliszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Wiem, że jest wśród was niesamowita liczba zapaleńców z dobrym słuchem, którzy znają cały rynek muzyczny od podstaw więc pomyślałem, że mógłbym prosić o pomoc w doborze subwoofera.

Mój zestaw to onkyo tx-8050 + taga harmony azzure F-80 2.0 czarne. Gra ładnie a przynajmniej ładnie na to co chciałem wydać i na moje uszy. Jednak czasem gdy chciałbym puścić głośno muzykę z przeszywającym basem(studenckie imprezy) to po podkręceniu basu głośniki zaczynają trzeszczeć nawet pomimo plików .flac.

Proszę o pomoc w doborze subwoofera(na zestaw wydałem razem 3300 więc i subwoofera oczekuję taniego). Nie musi być niesamowicie mocny ale chciałbym żeby dał dużą poprawę w jakości i "mocy" dźwięku.

Proszę o linki do danych subwooferów ze sklepów lub na aukcjach(tylko jeśli myślicie, że kupowanie używanego sprzętu ma sens i taki sprzęt się nie psuje szybko). Moje głośniki są czarne więc byłbym bardzo ucieszony gdyby to do siebie pasowało.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Przy słuchaniu muzyki albo oglądaniu filmów zestaw gra bardzo ładnie. Problem pojawia się gdy chce mieć głośną muzykę z mocnym basen co wymaga podkręcenia go a to przekłada się na wielki spadek jakości.

Czy tani(do 500zł) sub da dużo mocniejszy i ładniejszy bas niż wykręcone na maxa głosniki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.