Skocz do zawartości
IGNORED

The Jimi Hendrix Experience: Miami Pop Festival

Dominic2509

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zainteresowanym polecam zakupu na w/w stronie. Koszt wysyłki do PL - 15 $.

post-43720-0-05736500-1382516550_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

po śmierci Jimiego.

A może sobie chłopaczyna wyjechał do Maroka, gdzie był zwykłym przechodniem, gdzie mógł uciec od męczącej sławy, o czym często opowiadał, i sobie spokojnie leży plackiem, śmieje oraz wydaje płytkę za płytką, za coś trzeba żyć :)

Życzę mu tego z całego serca

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 24 Października 2013 - nie na temat
Ukryte przez misiomor, 24 Października 2013 - nie na temat

poluzuj gatki Thorogood.

Nie wszystko wolno brać na serio.

ps. przecież Elvis też żyje.

Ukryta Zawartość

Zainteresowanym polecam zakupu na w/w stronie. Koszt wysyłki do PL - 15 $.

Słuchałeś tego, jaka jest jakość?

Ukryta Zawartość

Jeszcze, jeszcze.

Dziś zamówiłem, płyta ma premierę 05.11, wedle wiadomości zwrotnej ze sklepu, zostanie wysłana około 01.11, czas oczekiwania +/- dwa tygodnie, wtedy podzielę się wrażeniami.

Wydaniem tego, jeśli dobrze wyczytałem, zajmuje się Experience Hendrix & Sony Music Legacy, co już brzmi dobrze, opierając się na ich wcześniejszych wydawnictwach Jimiego, typu Winterland albo Seattle Boy.

Dominic trzeba było z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Wyślą DHLem, będzie w trzy dni i całe pięć złotych taniej :D

No i w razie jakby winyl był niezbyt prosty albo coś w tym stylu, wymiana natychmiastowa.

Ukryta Zawartość

We stand in the Atlantic
We become panoramic

- brak reakcji na zło jest równoznaczne z popieraniem zła - mówię to w kontekście postu nr. 4 Thorogooda w tym wątku - brak wyczucia smaku i chamstwo ! postać na zdjęciu kojarzy się jednoznacznie w kategoriach religijnych - i to w połączeniu z wulgarnym tekstem jest moim zdaniem ewidentnym obrażaniem uczuć religijnych, co w naszym kraju jest zabronione przez prawo - forum jest publiczne i robi się nieciekawie - ja w każdym razie profilaktycznie banuję Thorogooda także w wątku Nirvana - i pomyśleć, że dwóm osobom to się spodobało ! wstyd i hańba !

excelvinyl winylmania blog szukaj

Jeśli to możliwe, to proszę aby wizerunku Jezusa raczej tu nie wklejać, a jeżeli już, to w miarę możliwości bez tego dopiska.

w temacie:

najważniejsze: proszę napisać jaka jakość tłoszenia

bo coś czuje że kolejna pozycja dla naiwnych

wszystko super a w domu wychodzi że klops

nie w temacie:

szanowny kolego przed Yul-em

nie rób z siebie męczennika co któryś wątek, bo to troszkę smutne i męczące jest.

dziękuję

- brak reakcji na zło jest równoznaczne z popieraniem zła - mówię to w kontekście postu nr. 4 Thorogooda w tym wątku - brak wyczucia smaku i chamstwo ! postać na zdjęciu kojarzy się jednoznacznie w kategoriach religijnych - i to w połączeniu z wulgarnym tekstem jest moim zdaniem ewidentnym obrażaniem uczuć religijnych, co w naszym kraju jest zabronione przez prawo - forum jest publiczne i robi się nieciekawie - ja w każdym razie profilaktycznie banuję Thorogooda także w wątku Nirvana - i pomyśleć, że dwóm osobom to się spodobało ! wstyd i hańba !

Odczep się, pajacu.

Brzydko, chamsko, bez klasy.

Czyżby klon forumowego głupka?

Przez 6 lat 15 postów i nagle tutaj ! No proszę !

Wszyscy mamy mieć klasę oprócz forumowego pajaca, któremu wolno coraz więcej i więcej.

Mamy znosić jego coraz bardziej agresywne i napastliwe wypowiedzi, kretynizmy do kwadratu.

Podkulić ogon i pokornie przytakiwać.

Nie. Dosyć tego.

Jeżeli kogoś uraził ten wizerunek, to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru.

Moderację proszę o usunięcie.

Przepraszam wszystkich oprócz forumowego głupka.

Thorogood. Nie przypominam sobie aby Excel, nazwal cie kiedys "durniem". Poluzuj i nie obrazaj innych.

Co do plyty, chetnie poslucham -)

Ale chamem już tak.

Czemu jemu wolno?

Nie ja zacząłem.

Ja nic więcej nie chcę poza tym, żeby toto się ode mnie odczepiło i przestało obrażać.

Czemu wszyscy na mnie wskoczyli a nie na gościa, który mnie zwyzywał?

Zadziwiające.

Zawsze mozesz Excela dodac do ignorowanych. Tak samo jak on ciebie. Po zawodach.

Pozniej wszyscy sie dziwia, ze zakladka schodzi na psy...

ajlelolesj2.jpg

Niestety jest to smutne. Nazwałbym takie zachowanie brakiem dobrego wychowania. Ba, brakiem jakiegokolwiek wychowania.

Szanowny Thorogoodzie ZASTANÓW SIĘ NAD SOBĄ!!! Na naukę nigdy nie jest za późno. Puść sobie dobrą ulubioną muzykę i przemyśl swoje zachowanie. To tak niewiele, a tak dużo może zdziałać dla Ciebie, dla innych i tego forum.

P.S.

Wszystkie religie są mi obojętne. Moja religijność jest za mną, jednak nie zniżyłbym się do znieważania symboli religijnych. Być może jestem wychowany staroświecko, ale nad takim wychowaniem pracowało wiele pokoleń moich galicyjskich przodków, wychowywanych w otoczeniu różnych odmian chrześcijaństwa, Ormian, Żydów i innych nacji ( nie mylić z tolerancją dla zachowań poszczególnych wyznawców, bo te są różne). Jestem moim przodkom za to serdecznie wdzięczny.

Panie Thorogood! Jeszcze raz proszę - zastanów się Pan nad sobą.

Dominic trzeba było z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Wyślą DHLem, będzie w trzy dni i całe pięć złotych taniej :D

No i w razie jakby winyl był niezbyt prosty albo coś w tym stylu, wymiana natychmiastowa.

Do Amazona się jeszcze nie przekonałem, mam konta na tylu różnych stronach z muzyką, że już mi się mylą hasła, więc aktualie wystarczy :)

Tak mniej więcej 90-ta płyta wydana po śmierci Jimiego.

A to źle ? Czy osoba jego formatu ma mieć "tylko" 4 płyty w dyskografii ?

w temacie:

najważniejsze: proszę napisać jaka jakość tłoszenia

bo coś czuje że kolejna pozycja dla naiwnych

wszystko super a w domu wychodzi że klops

obiecuje, że jak dojdzie, to się podzielę wrażeniami.

Ukryta Zawartość

A to źle ? Czy osoba jego formatu ma mieć "tylko" 4 płyty w dyskografii ?

Ale co począć kiedy tylko tyle zdążył nagrać? Rozmieniać twórczość na drobne wydając setki kompilacji, ścinków taśm i materiałów zgrywanych z koncertów, z magnetofonów spod pachy?

Przesada zamierzona :) Bez obrazy :)

Ostatnio do jakiegoś sklepowego zamówienia, żeby "dociągnąć" do darmowej wysyłki, dołożyłem koncert Nicka Cave`a z Niemiec. Płyta kosztowała ok. 30 zł (nówka) więc raczej nie przeznaczałem jej do słuchania. Ciekawość jednak zwyciężyła - no jak nie położyć Cave`a na talerzu skoro już jest w domu - nawet jednej strony nie dosłuchałem do końca. Jakość właśnie jak z 20 rzędu, z magnetofonu stojącego pod krzesłem.

Sorry, że nie do końca na temat.

Ale co począć kiedy tylko tyle zdążył nagrać? Rozmieniać twórczość na drobne wydając setki kompilacji, ścinków taśm i materiałów zgrywanych z koncertów, z magnetofonów spod pachy?

Przesada zamierzona :) Bez obrazy :)

Ostatnio do jakiegoś sklepowego zamówienia, żeby "dociągnąć" do darmowej wysyłki, dołożyłem koncert Nicka Cave`a z Niemiec. Płyta kosztowała ok. 30 zł (nówka) więc raczej nie przeznaczałem jej do słuchania. Ciekawość jednak zwyciężyła - no jak nie położyć Cave`a na talerzu skoro już jest w domu - nawet jednej strony nie dosłuchałem do końca. Jakość właśnie jak z 20 rzędu, z magnetofonu stojącego pod krzesłem.

Sorry, że nie do końca na temat.

pewnie jakis bootleg, trudno sie dziwic jakosci, jeszcze przy tej cenie

Jest tylko jedna metoda aby się o tym przekonać :)

Zawsze można odsprzedać, gdy będzie to jakość jak np. jedna z płyt z Royal Albert Hall, nie tracąc za wiele na mamonie, a wiedza zostanie.

A gdy będzie to jakość porównywalna do Winterland, Woodstock, Berkeley i/lub Isle of Wight itp. to bajka.

• 4 tygodnie później...

No i tak, jest miodzio. Płyta przyszła wczoraj, pięknie spakowana.

Brzmi bardzo dobrze, dźwięk czysty i gładki jak pupa niemowlaka. jakość tłoczenia jak oficjalnego wydawnictwa. Segregacja instrumentów, wszystko na swoim miejscu. Stopa perkusji brzmi cudownie. Pomiędzy utworami słychać nawet pracę wzmacniaczy, publikę, ale nie nachodzi ona na muzykę, nie ma mowy o jakimś bootlegowy nagraniu spod pachy z tłumu, i podobnych klopsach. Spójrzcie tylko na koperty. płyty proste, wydanie numerowane, ładna książeczka.

Cena za to wydawnictwo, 2 płyty, koperty, to półdarmo.

Dla fanów Jimiego jest to super zabawa, posłuchać trochę inne wersje znanych piosenek.

CZAD !!!

Ukryta Zawartość

post-43720-0-08873900-1384533936_thumb.jpg

post-43720-0-05230700-1384534195_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...

niespełna miesiąc później....

Jimi Hendrix Experience: Fire / Foxey Lady - 7" Vinyl

Wydawnictwo z okazji Black Friday 2013 (Record Store Day)

Biznes się kręci

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i tak, jest miodzio. Płyta przyszła wczoraj, pięknie spakowana.

Brzmi bardzo dobrze, dźwięk czysty i gładki jak pupa niemowlaka. jakość tłoczenia jak oficjalnego wydawnictwa. Segregacja instrumentów, wszystko na swoim miejscu. Stopa perkusji brzmi cudownie. Pomiędzy utworami słychać nawet pracę wzmacniaczy, publikę, ale nie nachodzi ona na muzykę, nie ma mowy o jakimś bootlegowy nagraniu spod pachy z tłumu, i podobnych klopsach. Spójrzcie tylko na koperty. płyty proste, wydanie numerowane, ładna książeczka.

Cena za to wydawnictwo, 2 płyty, koperty, to półdarmo.

Dla fanów Jimiego jest to super zabawa, posłuchać trochę inne wersje znanych piosenek.

CZAD !!!

Świetne zdjęcia! Już dla nich warto mieć ten L.P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.