Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile ze Szczecina łączcie się

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Nie wiem czy ten temat jeszcze kogoś interesuje, ale jestem ze Szczecina i dopisuję się do listy. Co prawda audiofil ze mnie marny, ale co tam. Może kiedyś nastaną dla mnie lepsze czasy i wymienię wreszcie mój przestarzały sprzęt.

• 4 miesiące później...

witam! ja jak kolega wyzej, nie wiem czy ktos ten temat jeszcze czyta, bo to juz pol roku minelo, ale rowniez dopisuje sie do listy!! jestem raczej kims na poczatku audiofilskiej drogi!! w szczecinie ciezko sie w tym kierunku rozwijac!!

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

witam,

też postanowiłem się wpisać na listę adiofili ze Szczecina. Moje klocki nie są może typowo hi-endowe, ale cały czas coś ulepszam.

A tak przy okazji to może wiecie czy w Szczecinie jest ktoś kto zajmuje się tuningowaniem kolumn,CD i wzmaków?

pozdrawiam

Witam,

Nie Szczecin ale z Zachodnio-pomorskiego. Swinoujscie pozdrawia. Do audiofila jeszcze daleko ale jestem "dopiero " po 40-dziestce wiec mam jeszcze szanse.

z tego co się oriętuję to jest sklep ze sprzętem na al.Wojska Polskiego na przeciwko Kosmosu nazywa się Audio Opal czy jakoś podobnie.Kiedyś tam byłem kilka razy, mieli kilka fajnych klocków i głośników. Innych sklepów nie znam.

Jest drugi sklep - a raczej pierwszy z punktu widzenia audiofila :-) też Wojska Polskiego ale w "Pasażu Bogusława" tzn nie sam deptak tylko wejście do środka kamienicy z Wojska - zielone i wewnątrz są sklepy w tym stanowisko pana D.

Chłopaki na Wojska Polskiego coś tam grzebią. Ale raczej dotyczy to kolumn. Mój znajomy tuningował kolumny ale sam kupił elementy do zwrotnicy a oni mu tylko to wykonali. Więc raczej trudno mówic o tuningu.

• 1 miesiąc później...

Pierwsza część sklepu to typowe kino domowe (pewnie z czegoś trzeba żyć), druga to pokój odsłuchowy ze sprzętem hifi. Na razie jeszcze w fazie początkowej, sprzętu ma przybyć więcej, ale jest już co słuchać.

ja tez ze szczecina :D

Fajnie by bylo miec jakies miejsce gdzie mozna przyniesc wlasny sprzet i posluchac ze znajomymi w roznej konfiguracji...... Moze VOX Hi-Fi sprzet maja niezly w salonie odsluchowym :D lampki pieknie sie zaza:D

W audiofilu pod basztą są lepsze warunki i jest z czym porównywać. Można posłuchać Jmalab Point source (sprzedawcy)

mają świetną końcówkę USHERA i preamp OPERY (droga), ale mażna to zestawienie traktować za jakiś punkt odniesienia.

Mam do wszystkich Audiofilów ze Szczecina pytanie: Cz ktoś ma wzm. KRELL (integra) lub Audio Phisiki Spark 3.

W sklepie Pana D. jest trochę naprawdę fajnych rzeczy, ale beznadziejnie rozstawionych.

czekam na odzew

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.