Jump to content
IGNORED

Yamaha YWA-10 + router TP-Link TL-WR340 Problem z konfiguracja!


Jaromir Mucowski

Recommended Posts

witam.
od kilku godzin walcze z ustawieniem przekaznika Yahama YWA-10.
Posiadam router TP-Link TL-WR340.
Przewertowalem juz sporo for dyskusyjnych, z tego co wiem powinienem ustawic AP (acces point) ale rzekomo z tym modelem routera moze byc problem.
Nie ma on przycisku WPS ktory zapewne ulatwil by zabawe.

Prosze o pomoc, moze ktos z Was instalowal juz YWA-10 i natrafil na podobny problem.

No coz, poki co walcze dalej ;]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ktos z Was uzywa tego przekaznika?
mnie juz puszczaja nerwy, bo zabawka za 350 pln a ustawienie jej wymaga chyba informatyka.
sytuacja na dzien dzisiejszy wyglada tak, ze jednego dnia dziala, innego nie.
mozliwe ze cos pogmatwalem w ustawieniach, ale robily to 2 rozgarniete osoby, wszystko krok po kroku z instrukcja, wertowane nascie razy i nie mam juz pomyslu co dalej.
takze jak wczesniej zmuszony jestem zapytac, czy ktos z Was uzywa przekaznika i nie ma z nim najmniejszych problemow?
Potrzebuje pomocy przy ustawieniu..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

                  wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!


Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

 

Registered users can disable this message.