Skocz do zawartości
IGNORED

KLIPSCH SYNERGY B2 co polecacie? H/K HK675/DRA-F107/DRA-500AE

Krzysztof_52422

Rekomendowane odpowiedzi

[b]Witam szanownych forumowiczów[/b]

Kupiłem po okazyjnej cenie monitory KLIPSCH SYNERGY B2, słyszałem że to bardzo dobry sprzęt z racji dużej mocy i ładnego basu. Szukam teraz elektroniki do tych monitorów i mam dylemat, ponieważ jest MASA sprzętu i mam kompletny mętlik w głowie co do tego kupić. Budżet to max okolice 1000zł, ale może być też taniej:). Dodam do tego, że sprzęt jest do muzyki głównie elektronicznej. Całość będzie podpięta pod PC, posiadam dosyć dobrą kartę dźwiękowa zew. Prodigy Cube.
Szukam sprzętu, który ma być kompromisem między wyglądałem/mocą/jakością. Może być wzmak + tuner bądź ampli stereo, kaset i płyt nie słucham.

Moje pomysły w cenie 500-700zł
- Denon DRA-500AE
- DENON DRA-F107
- Harman&Kardon HK 675

-TEAC seria 500 - ciężki do kupienia za dobre pieniądze....

[b]Dzięki za odpowiedzi![/b]

[b] [/b]

Bardzo podoba mi się [b]TEAC A-H500i[/b] , jest ładny,solidny, zgrabny i mam niezłą moc. Czy to jest dobry wybór? może coś podobnego do niego?. Czy raczej do tych kolumn potrzebny jest pełnowymiarowy sprzęt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.