Skocz do zawartości
IGNORED

Hermes- to dla Ciebie!!!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Recenzja sprzętu!

Wzmacniacz Betley- dziwaczna wersja całkowicie przerobiona; Cd. Sonny 30 całkowicie przerobiona, gramofon project rpm6 z wkładka sumico blue poin special, pream phono audio research PH-1, liniowy pass, pasywka moth, kolumny jamo concert 11, okablowanie w całości ultralink- najwyższy model.

Barwa w 100% zrównoważona, czysta góra krystalicznie przejrzysta- co czasem denerwuje. Srednica wypełniona z właściwą barwą. Bass szybki choć to nie mistrzowswo ze średnim uderzeniem- brak tego łupnięcia. Największe zalety: przestrzeń, scena i subiektywne łaknięcie muzyki.

https://www.audiostereo.pl/topic/10814-hermes-to-dla-ciebie/

Dziękuję :)

Przyznam się szczerze, że sprzęt mi osobiście nie znany. Ale skoro wzmaga apetyt na muzykę to wypada pogratulować właścicielowi harmonijnego zestawienia.

W przypływie gotówki (niespodziewanym w dniach najbliższych :)) napewno wezmę Betley'a pod uwagę, bo na gramofon się raczej nie skuszę. Chyba, że jakiś nieznany mi dotychczas wujek z Ameryki obdaruje mnie kolekcją analogów Cheta Atkinsa. Wtedy zrobię wszystko, żeby móc ich posłuchać na sprzęcie na który zasługuje talent i wirtuozeria wspomnianego mistrza gitary.

Raz jeszcze dziękuję za wyróżnienie imiennym wątkiem. Doprawdy nie wiem czym sobie zasłużyłem.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.