Skocz do zawartości
IGNORED

cambridge audio 340a- dlaczego by nie....

dida83

Rekomendowane odpowiedzi

od jakiegoś czasu zastanawiam się dlaczego w sieci jest tak mało opisów przeróbek wzmacniaczy cambridge audio 340....

przecież to tak bardzo popularny wzmacniacz na naszym rynku!większość miłośników dobrego sprzętu miała go w swoim zestawie stereo..mam i ja!

czy tuning tego wzmacniacza jest nieopłacalny?

czy może zmiany są raczej niemożliwe?

posiadam w domu lutownice i dość dobrą wprawę w operowaniu nią...jakąś tam małą wiedzę o elektronice też mam...więc dlaczego by nie pogrzebać w "bebechach"?

podżuccie jakieś tematy, zmiany w swoich wzmacniaczach.co warto zmienić i ile to kosztuje...

miałem już tyle klocków w zestawie stereo i mam dość kolejnych wymian..wygląd ładny..dzwięk też w miarę pasuje więc...

https://www.audiostereo.pl/topic/108765-cambridge-audio-340a-dlaczego-by-nie/

...weź lutownice nagrzej, a wcześniej poszukaj jakiegoś sprawdzonego projektu wzmacniacza dostępnego w sieci - ugoda, uniamp itd itp. kup części, polutuj, uruchom i posłuchaj. Nie napinaj się na jakieś mega elementy itd. podejrzewam, że myśl na temat grzebania w CA sama ci przejdzie. Wiem, że przejdzie bo i mi przeszła, a byłem wtedy posiadaczem "kultowego" A500. Po uruchomieniu unimapa CA oddałem beż żalu na aukcji.

Pozdrawiam i życzę udanej zabawy, ale ostrzegam - to wciąga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.