Skocz do zawartości
IGNORED

denon avr 1705+dvd1710+wharfedale WARTO?

nona

Rekomendowane odpowiedzi

czy warto kupić zestaw denon avr 1705+dvd1710+wharfedale crystal 30 za ok.3700zł????? czy może w tej cenie można złożyć coś lepszego? jak oceniacie ten zestaw i jak same głośniki? czy są lepsze od eltax? z góry dzięki

https://www.audiostereo.pl/topic/10881-denon-avr-1705dvd1710wharfedale-warto/

na pewno są o niebo lepsze od Eltaxów, ale lepiej byś zrobiła kupując na Diamondach nawet pozostając przy amplitunerze starszej serii 1604. Jakość gwarantowana. Sam się do nich przymierzam, zadałem w związku z tym nawet pytanie kilka wątków niżej, ale tradycyjnie na tym forum zero odzewu dla początkująych użytkowników... Szkoda. Pozdrawiam

wersja 1604 jest starsza, ale zdecydowanie droższa - 2300zł, natomiast 1705 zaledwie 1500zł a w sumie niewiele się różnią! a może jakieś głośniki Kody, czy wharfedale jest lepszy?

powiem Ci w ten sposób: dzisiaj się przekonałem, że warto wziąć pod uwagę następujące konfiguracje:

1) najtaniej KODA AV702 (w tej cenie zupełnie satysfakcjonujące)

2) GALE 3030 lub 3040 jako kolumny frontowe z możliwością dokupienia pozostałych (GL 3020 monitor, GL3050 centralny i GL3070W sub)

3) Wharfedale będzie najdroższy, ale i najbardziej satysfakcjonujący

Proponuje zamienic Denon 1705 na 1404 moim zdaniem uzyskasz na nim leprzy dzwiek. Ja co prawda mam kody ale sluchalem i tych i tych niestety sytuacja finansowa zmusila mnie do zakupu kody, ale jak dla mnie jest calkiem niezle Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.