Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do 1000 pln

Videletz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do forumowiczów prośbę o poradę dotyczącą budżetowych głośników podłogowych do kwoty tysiąca złotych.

Zdaję sobie sprawę, że za takie pieniądze cudów miał nie będę ale może coś doradzicie.

Wymagań wielkich nie mam; mp3 320 przepuszczone przez Lexicona Alpha i Kossy Porta Pro zadowalają.

Do tej pory gra mi starutka midi wieża Technicsa a z nią wzmacniacz SE-CH540, który pewnie wiecej niż 50 wattów nie ma,

prawdopodobnie sporo mniej. W przyszłości chciałbym nabyć NAD-a C316BEE jak małżonka pozwoli.

Pokój w którym to stoi ma jakieś 30 metrów. Muzyka od Pink Floyd przez cała klasykę rocka i starego popu do takich wynalazków jak Karimouche

ze sporą dawką Slayera, Bardzo różnie, na pewno mało elektroniki i hiphopu ;). Generalnie gitary, bębny, koncerty i przyzwoita perkusja.

Za pomoc wszelaką będę wdzięczny.

Kuba.

https://www.audiostereo.pl/topic/109761-jakie-kolumny-do-1000-pln/

Dali 6006 ! Dobrze zagrają z NAD-em.

Ech... Propozycja fantastyczna ale ma jedną maleńką wadę. Nowe są kapeńkę za drogie jak dla mnie.

Ten tysiąc to jest taka górna granica niestety. Pewnie używane by się znalazły, ale chciałbym coś nowego.

No i zanim ten NAD u mnie wyląduje to jeszcze minie nieco czasu.

Jak na razie potrzebuję czegoś co ładnie zagra z tym maleńkim Technicsem no i potem da radę z NAD-em.

Tak czy siak rozpatrzę sprawę i gdybym nie odpisywał to znaczy, że zostałem przegłosowany przez kobitę wałkiem do ciasta.

Ja proponuję sprawdzić Pylon Audio Pearl 20- to faktycznie fajnie gra w tej cenie.

Poczytałem troszkę opinii na ich temat i wychodzi na to, że 90% użytkowników jest co najmniej zadowolona jeśli nie wniebowzięta i mile zaskoczona. Cena super, chyba zdecyduje się własnie na Perły.

Bardzo dziękuję za poradę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.