Skocz do zawartości
IGNORED

Heco Metas 701 xt czy JBL XTI 100

chory10

Rekomendowane odpowiedzi

bez zastanowienia jbl xti 100 to jedne z najlepiej ocenianych kolumn z "niskiego" przedziału cenowego- za 2000 warto

heco za 4000 nie ma sensu zbytnio jesli moga byc uzywane

jesli wydawac 3-4 tys to nie metas a np. T+A criterion t160 tmr 220

i mozna trafic - widziałem niedawno za 4,5 od dobrego sprzedawcy w swietnym stanie nikt nie kupił gł....ta ;) - pewnie poszli do sklepu kupili metasy :p

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

bez zastanowienia jbl xti 100 to jedne z najlepiej ocenianych kolumn z "niskiego" przedziału cenowego- za 2000 warto

heco za 4000 nie ma sensu zbytnio jesli moga byc uzywane

jesli wydawac 3-4 tys to nie metas a np. T+A criterion t160 tmr 220

i mozna trafic - widziałem niedawno za 4,5 od dobrego sprzedawcy w swietnym stanie nikt nie kupił gł....ta ;) - pewnie poszli do sklepu kupili metasy :p

JBLe moge miec za 1800,Heco za 3000,tylko czy to bedzie dobrze gralo z moja yamaha?

nie lubie yamahy wiec sie nie wypowiem czy zagra bo moja wypowiedz była by stronnicza

a lepszych yamah nie znam (powyzej ax500) - to co znam to "nedze" łacznie z 470 - ale to subiektwne odczucia i własne preferencje , dla kogos moze byc opdwrotnie i nie mi rozsądzac

nie bedzie to zmienisz wzmacniacz - zmienic wzmacniacz to nie problem

problem to kupic dobre kolumny

a jako ze cudu nie masz to przypuszczam ze

o wiele lepiej kupic te tansze i dolozyc kilka złotych do wymiany wzmacniacza

ps

pomijam nawet ze te tansze i tak sa lepszą konstrukcja ze wzgledu na glosniki - tak uwazam

nadto sa wysko oceniane nie tylko na forach ale i w testach

stereo de dało im 35 ptk

to wynik bardzo wysoki

50 to high end za taki trzeba zapłacic 6-8 tys za 15-20 letnie

duzo drozsze criteriony maja zaledwie 45

bardzo ale to bardzo watypie by metasy zdobyły choc 30

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Teraz mam Tonsile voyagery 250,duza bedzie roznica jezeli chodzi o te jbl???

Bez zastanowienia wolał bym Heco i to najnowszy model Music Style 900. Grają na poziomie starszego Modelu Heco Celan. Dostaniesz je spokojnie w cenie Heco Metas a będziesz miał o wiele lepsze granie jak na JBL czy Heco Metas.

Co do wzmacniacza to kolumny po prostu zagrają jakością dźwięku oferowaną przez ten wzmacniacz.

mozesz w czasie kiedy jests "chory" :) rozpatrzec pma 790

pma 2000 - szukaj moze trafisz skoro masz czas i gotówke na wydanie

swietne dla popowo rockowej wysokiej rozrywki -naprawde górna połka rozrywajaca ;)

zadnych legnd o ktorych ktos cos napisał raz albo legend za "5zł"

kuopuj drogie wzmacniacze z gornej polki uznane sprzed 20 lat

zobacz za kenwoodami 2200 / 3300

grundig 9000

pioneer a-27 :)

ale tyle nie trzeba wydawac smiało wystarczy mysle dolozyc 200/300 zł po sprzedazy swojego

za 500/600 tez sa swietne sprzety ktore sporo zmienią

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.