Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam Suba do Evo 2 + Epos m12.2

Prisna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , jestem posiadaczem zestawu Creek Evo 2 z monitorami Epos m12.2 (Eposy stoją na dedykowanych im standach) gra to w pomieszczeniu 16m2 . Wszystko ładnie pięknie ale kurde brakuje mi zejść basowych zwłaszcza w filmach przy wybuchach i muzyce organowej w skrócie mówiąc brak "pieprznięcia" . Szukam suba który będzie miał jakość basu porównywalną z tymi eposami czyli bas szybki , precyzyjny bez dudnienia buczenia żeby to się ładnie zgrało i żeby ten sub się "nie wywyższał" w sensie żeby bas nie wychodził na pierwszy plan. Kwota którą dysponuje to 4000 zł . Czekam na jakieś pomysły będę wiedział mniej więcej co mam wypożyczyć na odsłuch jeżeli się będzie dało , czytałem o subach Velodyne ale u mnie w okolicy nikt takiego nie posiada żebym sobie mógł pożyczyć i posłuchać .

Ps: nie interesują mnie kolumny podłogowe w tej kwocie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony tymi eposami brakuje im tylko dopełnienia poniżej 60 hz :)

https://www.audiostereo.pl/topic/109882-szukam-suba-do-evo-2-epos-m122/

Witam , jestem posiadaczem zestawu Creek Evo 2 z monitorami Epos m12.2 (Eposy stoją na dedykowanych im standach) gra to w pomieszczeniu 16m2 . Wszystko ładnie pięknie ale kurde brakuje mi zejść basowych zwłaszcza w filmach przy wybuchach i muzyce organowej w skrócie mówiąc brak "pieprznięcia"

Zmień powyższe Epos m12.2 na monitory USHER V 601, a będziesz pozytywnie zaskoczony.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zmień powyższe Epos m12.2 na monitory USHER V 601, a będziesz pozytywnie zaskoczony.

Co do wymiany monitorów nie mam takiego zamiaru póki co ponieważ dźwięk z tych epos m12.2 mnie zadowala powiem więcej takiego dźwięku szukałem , chcę go tylko dopełnić o te najniższe rejestry :)

Polecamy Ci Polską ESĘ Profondo 3

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ,głównie z uwagi na świetną plastykę basu i dużą wydajność. Sub świetnie nadaje się do zastosowania w systemach hi-fi i w tym przedziale cenowym jest bezkonkurencyjny. Dodatkiem jest charakterystyczna dla ESY wysokiej jakości stolarka. Na szczęście ESA nie tnie kosztów:)

W razie pytań pozostajemy do Twojej dyspozycji.

Ukryta Zawartość

Witaj,

moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem będzie subwoofer Rel R218, to bardzo szybki subwoofer ze świetną kontrolą.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, jest także moźliwość wypoźyczenia suba.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witaj,

moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem będzie subwoofer Rel R218, to bardzo szybki subwoofer ze świetną kontrolą.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, jest także moźliwość wypoźyczenia suba.

Jeśli się już na 100% zdecyduję na Rel'a przyjadę go posłuchać bo kawałek mam z Lubelskiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.