Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki czy kino domowe?

Homer Debliski

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Posiadam telewizor Sony Bravia i mam do niego podpięte pod gniazdo słuchawkowe głośniki Logitech X-540. Teraz myślałem nad kupnem tego kina domowego -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Czy warto? Czy różnica będzie spora?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Różnica na pewno będzie. Tylko że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Ja w ciągu roku wymieniłem dwa amplitunery i teraz mam ochotę na następny. Nie muszę mówić że sprzedawałem ze stratą. Gdybym od razu kupował właściwy to mógłbym sobie za te pieniądze które wydałem kupić ze dwa modele wyżej.

Jeżeli już taki kombajn z głośnikami to wypadałoby wcześniej przejrzeć co jest na rynku, poszukać opinii no i przede wszystkim przesłuchać czy ci się to podoba. Być może warto dołożyć parę złotych i kupić coś lepszego. W żadnym wypadku nie kupowałbym czegoś w internecie bez wcześniejszego posłuchania tego.

Dokładnie, lepiej przemyśleć czy nie lepiej od razu zdecydować się na coś lepszego.

Niestety plastik to plastik. Ja polecam ewentualnie coś takiego: http://pl.horn.eu/pl/PL/PRODUKTY/DLA_DOMU/DENON/AMPLITUNERY_KINA_DOMOWEGO/DHT-551?s1=1

zostawia to opcję wymainy potem samych kolumn bez wymiany amplituenra który się już do czegoś nadaje :) oczywiście lepszym rozwiązaniem będzie np Denon X1000 + kolumny Jamo S606HCS3 lub ewentualnie Magnat Supreme 800

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.