Skocz do zawartości
IGNORED

wybór wmzacniacza proszę o poradę

glockos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zastanawiam sie nad wyborem uzywanego wzmacniacza w cenie do 2500 moje typy to monobloki restek e2 i zestaw NAIM preamp. NAC 92 + amp. NAP 90 obydwa reprezentują inna szkołę dżwieku chociaz ich nie slyszalem i nie mam okazji przesluchac czyli kupuje w ciemno. Co wybrać?

Moj zestaw to kolumny DIY na najlepszych scan speakach i odtwarzacz cd Mcintosh MCD 7000

Kolego , zarejestrowałeś się wczoraj. Nie zadałeś sobie trudu poczytania setek wątków w podobnym temacie. Najpierw zapoznaj się z materiałem zawartym już na tyn forum a dopiero potem zakładaj wątek w bardzo indywidualnym temacie, na który trudno udzielić jednoznacznej porady. Moderacja z pewnością przeniesie ten wątek do innego działu. Pomyśl co by było gdyby, każdy nowo zarejestrowany zakładał swoje tematy by rozwiać swoje wątpliwości sprzętowe. Totalny bałagan by powstał. Koledzy przez grzeczność coś pewnie Tobie doradzą ale generalnie nie tędy droga. Pozdr.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Pomyśl co by było gdyby, każdy nowo zarejestrowany zakładał swoje tematy by rozwiać swoje wątpliwości sprzętowe. Totalny bałagan by powstał.

a gdyby to Wasza matka musiał ten bałagan potem sprzątać... no pomyśl :)

a gdyby to Wasza matka

Matka siedzi z tyłu ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Panowie hi-endowcy,

To miłe, że jesteście tak bardzo troskliwi o jakość wpisów i nie zaśmiecanie forum. Na tyle "dbacie" o jakość wpisów, że gdy człowiek uprzejmie prosi o poradę, to w trosce o tą właśnie jakość, żadnej porady nikt z Panów hi-endowców nie raczy udzielić.

Z drugiej strony, w tym samym wątku (i w wielu innych) piszecie o jakiś nieistotnych pierdołach, co czyni je "smieciowymi" i trudnymi do przejścia (a do takich wątków w końcu człowieka odsyłacie). A zatem, szkoda wam czasu na krótką i rzeczową rzeczową poradę lecz nie szkoda czasu na wasze wzajemne umizgiwanie się.

Zen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.