Skocz do zawartości
IGNORED

Metallica i 3tys

Paweł Zając

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem na odsłuchu tych mini wieżyczek yamaha 750, denon m-39, panasonic spmx5 z czarną płytką mety i słuchawkami sennheiser 438.

Dramat. Na głośnikach panas zagrał super, potężny bas, 750 słabo a denon bez basu zupełnie. Na słuchawkach wszystko zagrało beznadziejnie.

W domu mam xonara dx to wiem co potrafi bas zrobić z Metą w tych słuchawkach.

Jutro jade na odsłuchy lepszego sprzętu i jestem już skołowany nieźle.

Nastawiłem sie na rotela, ale może inne zestawy wam grają Mete tak że dupe urywa.

Chiałbym sie odciąć od kompa i mieć solidny sprzęt który mi to zagra na tych słuchawkach. Cd i tuner to podstawa.

Głośniki mam microlaby f330 2+1 bez wyjścia na suba, nieużywane prawie, ale kto wie co będzie jak mnie wciągnie to audio, może zmienie za jakiś czas.

Musze coś wybrać do soboty bo mnie nosi i robota stoi.

Zestaw do 3k lub wzmak pod kompa za 2k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.