Jump to content
IGNORED

Zablokowanie internetu z zachowaniem Wi-Fi do sterowania Foobarem

Undziak

Recommended Posts

Panowie,

niestety nie mogłem znaleźć w sieci następującego rozwiązania: jak zablokować dostęp do internetu z zachowaniem dostępu Foobar Cotroller z komórki do Foobara na PC Audio.

Nie jestem specem od komputerów ale sam próbowałem szukać jak to zrobić. Mam komputer pasywny do Audio i jest tam tylko Win 8 Pro bez żadnych programów antywirusowych no i Foobar. Komputer komunikuje się routerem poprzez Wi-Fi. Chciałbym po prostu odciąć dostęp do internetu ze względu na różne niebezpieczeństwa. Poza tym co jakiś Win 8 chce się updatować i komp nie wybudza mi się poprawnie z trybu stand-by.

Czy można bezpośrednio połączyć się z kompem z pominięciem routera tak aby kontrolować Foobara z komórki? Jeśli nie to jak odciąć internet i pozostawić komunikację Foobar Controller <> Foobar.

Będę wdzięczny za podpowiedzi.

Undziak

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polecam program Fidelizer, który zrobi to za Ciebie, optymalizując system pod kątem odtwarzania muzyki. Po zainstalowaniu i odpaleniu zaznacz w nim opcję bez dostępu do internetu i gotowe.

Hidden Content

Polecam program Fidelizer, który zrobi to za Ciebie, optymalizując system pod kątem odtwarzania muzyki. Po zainstalowaniu i odpaleniu zaznacz w nim opcję bez dostępu do internetu i gotowe.

Dzięki. A czy będzie możliwość sterowania ze smartfona? bo tylko zachowanie takiego sterowania ma dla mnie sens.

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.