Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z podłączeniem wtyku bananowego do kolumn Wharfedale 10.6

maaaksss777

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym podłączyć swoje kolumny za pomocą wtyku bananowego, ale napotkałem na problem gdyż gniazda w kolumnach są jakby zaślepione. Nie wiem czy kolumny nie są przystosowane do tych wtyków czy po prostu należy się pozbyć jakoś tych zaślepek chociaż nie wygląda aby ich wyjęcie było łatwe.

Z góry przepraszam za błahe pytanie ale nie chciałbym uszkodzić czegoś a jestem laikiem.

Dziękuję i pozdrawiam.

Najpewniej w gniazdach bananowych masz jeszcze umieszczone zatyczki, które należy delikatnie wyjąć.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Potwierdzam, trzeba to wyciągnąć. Najłatwiej jak odkręcisz "nakrętkę" terminala do takiego stanu, jakbyś chciał wsadzić zwykły kabel i od środka wypychaj te czerwone i czarne zaślepki.

Xavian XN evo 250, Arcam Alpha 7r, Samsung BD-C5900, QED Silver Anniversary-XT, Sennheiser HD 555.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.