Skocz do zawartości
IGNORED

Jutro rusza Stopklatka

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wolałbym nawet sprzed 50, a nawet 80, bo wielu z nich nie da się dziś zobaczyć.

Jak co roku 95% dzisiejszych produkcji to i tak shit, dla którego szkoda czasu. Zapominasz po kwadransie...

A najlepiej, żeby dawali za darmo aktualne s"hity" z kin i to z lektorem - dla tych , co czytać zapomnieli...

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Wolałbym nawet sprzed 50, a nawet 80, bo wielu z nich nie da się dziś zobaczyć.

Jak co roku 95% dzisiejszych produkcji to i tak shit, dla którego szkoda czasu. Zapominasz po kwadransie...

A najlepiej, żeby dawali za darmo aktualne s"hity" z kin i to z lektorem - dla tych , co czytać zapomnieli...

Dokładnie tak jest. Ja czasami wchodzę do wypożyczalni obejrzę co stoi na półce i po prostu wychodzę. Na samą myśl że muszę przyjść drugi raz żeby film oddać, nie chce mi się już oglądać. Ostatnim gniotem którego oglądałem była "Grawitacja". Obecnie filmy nie mają żadnej treści jedynie efekty.

Chociaż parę perełek pewnie by się znalazło.

Grawitacja - gniotem?

Zwykłe rozrywkowe kino z ambicjami odwzorowania stanu nieważkości (nie wszystko udane). Na 2 godziny twórcom udało się wciągnąć mnie w wykreowany świat i za to duży plus. Poczułem się jak dzieciak w czasach, gdy z ekscytacją oglądałem filmy Spielberga. Powtarzam - Uczciwe Kino Rozrywkowe.

---

Kwestia tez czego oczekuje sie od filmu czy serialu. Kwestia czy sie oglada doszukujac sie zlych rzeczy - od nonsensu przez inne bledy.

Kwestia czy po filmie oczekuje sie dziela dzieki któremu przez miesiac nasza glowa bedzie zajeta rozmyslaniem o filmie a moze i zyciu czy 1.5 godziny efektow na sprawdzenie jakosci obrazu czy subwoofera.

Inna grupa znowu oczekuje pieknej opowiesci fantasy i sie zawodzi ze znowu film odbiega od ksiazki.

Prawfa tez ze amerykanie ciagle kopiuja nieameeykanskie kino i srednio im to wychodzi albo nawet tragicznie np. Taxi czy kolacja dla palantow...

Oglądanie filmów bez HD to dla mnie strata czasu. Trzeba poczekać na wersję HD.

Kolumny: Monitor Audio PL500II oraz Franco Serblin Accordo Essence ::: Wzmacniacz: VTL MB 185 Series 2 Monoblock ::: PRE: Lamm LL2.1 :: DAC: DIY by Pan Waldemar + Audiobyte Black Dragon ::: IC: Audioquest SKY DBS 72V, Van Den Hul The D-102 III XLR Głośnikowe: Transparent Audio Reference 2x4m, Coaxial: Apogee Wyde Eye + WBT Nextgen 0110Cu::: Zasilające: Shunyata Sidewinder + 4x Wireworld Aurora 7.2, Ekran: Adeo Velvet 135" Projektor:JVC X7900/RS540 4K::: Amplituner:Onkyo TX-RZ50 + NAD M25 + NAD C352 Kolumny Dolby Atmos 7.4.2: Monitor Audio PL500II (front) ,Franco Serblin Accordo Essence (boki) Focal Chorus 806(tył, sufit), Monitor Audio PLC3500II (centralny), 4x SW800V (Subwoofer)

Poczekaj na takie pozycje jak "Kid" , "Asfaltowa dżungla", filmy Murnau'a czy "Przeminęło z wiatrem" w 2,35x1 ;-)

Ale co ja tu piszę, pewnie nie wiesz co to jest...

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.