Jump to content
IGNORED

jaki amplituner do pioneer dv-757ai

skiro

Recommended Posts

Witam,wszystkich prosze o pomoc w doborze sprzetu mam w domu Pioneer DV-757Ai i chcialbym do tego dokupic jakis amplituner najlepiej jak by byl tez tej firmy mam na oku VSX-917V-S,pokoj goscinny ma 20mkw ,moje pytanie brzmi czy ten amplituner moze byc czy moze cos innego za mniejsze pieniadze,muzyki slucham w sumie to kazdej zalezy jaki mam dzien ,co do filmow to ogladam je sporadycznie wiecej slucham niz patrze co do glosnikow to mysle nad jakimis z firmy jamo tu tez prosilbym o rade czy moze cos innego bylo by leprze na wydanie mam jakies 1000zl

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam jeszcze raz, poczytalem troche te fora o tym co i jak bo jednak nie jestem w tym tak dobrze obeznany, i doszlem do wniosku ze przy moim 20mkw pokoju goscinnym w bloku to ten system z amplitunerem odpada tymbardziej 7 czy 5 kanalowym ,postawilem na stereo tym bardziej ze muzyki slucham wiecej niz ogladam filmow, znalazlem wzmacniacz pioneera A233 w dobrym ponoc stanie wizualnym i technicznym, tylko ze mam problem z doborem niedrogich glosnikow bynajmniej na chwile obecna mam ograniczony budzet maximum to 1000zl razem z wzmacniaczem, wzmacniacz prawdopodbnie zamknie sie w granicy 300 zl wiec reszte na glosniki.Muzyki slucham tak jak pisalem wczesniej prawie kazdej oprocz jazzu i powaznej .Wzmacniacz pioneera A233 wybralem bo tani i ponoc niejest zly jak na poczatek no i ma to co mi potrzeba z tylu zeby podpiac tuner satelitarny,DVD,i twardy dysk z mp3,czesto slucham radia satelitarnego tak ze mysle ze na poczatek nie bedzie to zly wybor, ale prosze was o pomoc w doborze glosnikow z tego co wyczytalem to najlepiej beda pasowaly podlogowe ale czekam na wasze opinie i interesuja mnie tylko uzywane ,Z gory bardzo dziekuje

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.