Skocz do zawartości
IGNORED

jaki amplituner do pioneer dv-757ai

skiro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,wszystkich prosze o pomoc w doborze sprzetu mam w domu Pioneer DV-757Ai i chcialbym do tego dokupic jakis amplituner najlepiej jak by byl tez tej firmy mam na oku VSX-917V-S,pokoj goscinny ma 20mkw ,moje pytanie brzmi czy ten amplituner moze byc czy moze cos innego za mniejsze pieniadze,muzyki slucham w sumie to kazdej zalezy jaki mam dzien ,co do filmow to ogladam je sporadycznie wiecej slucham niz patrze co do glosnikow to mysle nad jakimis z firmy jamo tu tez prosilbym o rade czy moze cos innego bylo by leprze na wydanie mam jakies 1000zl

https://www.audiostereo.pl/topic/110469-jaki-amplituner-do-pioneer-dv-757ai/

Witam jeszcze raz, poczytalem troche te fora o tym co i jak bo jednak nie jestem w tym tak dobrze obeznany, i doszlem do wniosku ze przy moim 20mkw pokoju goscinnym w bloku to ten system z amplitunerem odpada tymbardziej 7 czy 5 kanalowym ,postawilem na stereo tym bardziej ze muzyki slucham wiecej niz ogladam filmow, znalazlem wzmacniacz pioneera A233 w dobrym ponoc stanie wizualnym i technicznym, tylko ze mam problem z doborem niedrogich glosnikow bynajmniej na chwile obecna mam ograniczony budzet maximum to 1000zl razem z wzmacniaczem, wzmacniacz prawdopodbnie zamknie sie w granicy 300 zl wiec reszte na glosniki.Muzyki slucham tak jak pisalem wczesniej prawie kazdej oprocz jazzu i powaznej .Wzmacniacz pioneera A233 wybralem bo tani i ponoc niejest zly jak na poczatek no i ma to co mi potrzeba z tylu zeby podpiac tuner satelitarny,DVD,i twardy dysk z mp3,czesto slucham radia satelitarnego tak ze mysle ze na poczatek nie bedzie to zly wybor, ale prosze was o pomoc w doborze glosnikow z tego co wyczytalem to najlepiej beda pasowaly podlogowe ale czekam na wasze opinie i interesuja mnie tylko uzywane ,Z gory bardzo dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.