Skocz do zawartości
IGNORED

Podłączenie dwóch źrodeł do smsl sd-793II

bumbum

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś kiedys mi się obiło o uszy że do tego DACa nie można podłączać jednocześnie dwóch zródeł np. CD do coaxiala i DVD do optical.

Gdzieś na aukcji ebay, było to czerwonym kolorem napisane, ale dość dawno i do wersji modelu z zasilaczem 12v. Mam najnowsza wersję z 9v zasilaczem i w instrukcji nic nie jest o tym napisane. Przeszukałem tez aukcje ebay i aliexpress i tez nic nie znalazłem. Nie chce podłączać zanim się nie upewnię. Czy wiecie coś o tym?

Atoll IN200 Signature, CD-Primare CD-31, Pioneer PL30LII, preamp Buphono, Kolumny-Tannoy XT8F, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue, DAC SMSL SU-9, Streamer Raspberry Pi

No i znalazłem ten zapis "Note

Partial pressure because of the use of the power supply technology, so the decoder can not be shared with other devices of a power supply or power supply negative ground. Otherwise it will damage the machine.

Disassemble re-installation, pay attention to check the insulation LM1785 re-energized gasket is installed correctly. LM1785 circuit heat sink with aluminum case will be burned chip (no warranty)"

I jest to do modelu sd-793 z zasilaniem 12v

Mój model jest sd-793II na 9v

Atoll IN200 Signature, CD-Primare CD-31, Pioneer PL30LII, preamp Buphono, Kolumny-Tannoy XT8F, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue, DAC SMSL SU-9, Streamer Raspberry Pi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.