Skocz do zawartości
IGNORED

Tablet z Androidem Jelly Bean + Audinst HUD-Mini

Maciek1988

Rekomendowane odpowiedzi

zależy jaki to tablet. i nie każdy dac na tym poleci.

ja sprawdzałem na nexusie 7 w sumie 3 rożne urządzenia (rDac, dragonfly, ibasso d10) - nic nie działa. to samo z galaxy S4 (smartphone) z brandowanym softem (tmobile).

dlatego proponowałbym najpierw pożyczyć albo samemu spreparować sobie z jakiegoś starego przewodu kabelek otg i sprawdzić ze swoim dackiem

Z mojej wiedzy wynika, że tego typu zestawienia są dużo bardziej skomplikowane. I najlepiej zrobić test, konkretnego urządzenia, na konkretnym androidzie z konkretnym DACiem.

Maciek1988 jeśli jesteś z Poznania lub okolic możesz umówić się u nas na odsłuch. Podjedziesz z tabletem i sprawdzisz.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi oraz za propozycję odwiedzin w sklepie w Poznaniu, niestety mam za daleko :)

Szczerze mówiąc Audinst HUD-Mini planuję kupić tak czy siak, niezależnie od tego czy pracowałby z moim tabletem czy nie. Po prostu czas zrelaksować się przy komputerze mam dopiero wieczorem, a tablet mam włączony cały dzień i gdybym mógł w wolnych chwilach posłuchać muzyki z DACa bez włączania komputera to byłbym bardzo zadowolony. No a od czasu wydania Androida Jelly Bean można już do urządzenia mobilnego podłączyć DAC, więc założyłem ten temat z prośbą o Waszą opinię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.