Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RX-570 + Kolumny STX F200n

Cheveyo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów

To mój pierwszy post tutaj, więc wybaczcie jeśli coś napiszę nie tak jak to zostało przyjęte, popełnię jakiś błąd czy jakąś gafę.

Noszę się z zamiarem zakupu systemu stereo składającego się z następujących elementów:

Amplituner Yamaha RX-570

Kolumny STX-F200n

Pokój w którym byłby ustawiony ten sprzęt ma wymiary 4m x 3 m

Sprzęt będzie wykorzystywany jedynie do odsłuchu audio stereo. Źródłem dźwięku jest Emtec Movie Cube D-850H. Muzyka jakiej słucham to... hmmm... wiele rodzajów. Od muzyki klasycznej, przez rock, pop, muzykę etniczną aż do metalu.

W związku z tym mam pytanie, czy ktoś ma już podobny zestaw, ewentualnie słyszał go w takiej konfiguracji? Chciałbym poznać wszelkie Wasze wrażenie co do tego typu systemu i ewentualnie jakieś alternatywy co do tego systemu.

Będę wdzięczny za wszelkie Wasze uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.