Jump to content
IGNORED

Piloty lub zamienniki DENON KENWOOD

LeBomB1985

Recommended Posts

Witam.

Posiadam dwa amplitunery kina domowego, jeden z nich to DENON AVR 1600RD drugi to KENWOOD KRF v7020. Obydwa mam bez pilota. Czy są do nich jakieś dostępne zamienniki lub piloty uniwersalne, które nie można zaprogramować kodem, a nie wymagają posiadania oryginalnego pilota? Głównie mi zależy na pilocie do tego DENONA, ponieważ bez pilota nie można wejść nawet w ustawienia, dlatego zależałoby mi na takim dość wiernym odwzorowaniu jego funkcji.Znalazłem co prawda coś takiego

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , ale wolałbym jakby dało się to załatwić w Polsce. Zastanawiałem się jeszcze nad pilotami Logitech Harmony, ale nie chcę wydawać 200 zł albo i więcej na pilota, z którego może nie być pożytku, może ktoś ma informacje na temat tego, czy te piloty obsługują takie starocie? :)

Hidden Content

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hidden Content

Zastanawiałem się jeszcze nad pilotami Logitech Harmony, ale nie chcę wydawać 200 zł albo i więcej na pilota, z którego może nie być pożytku, może ktoś ma informacje na temat tego, czy te piloty obsługują takie starocie? :)

Tylko Harmony!!!! Na 99% obsłużą (nie musisz mieć oryginalnego, jest baza danych Logitecha) jak chcesz być pewny to zadzwoń na info +48-22-854 11 51 - ja mam Harmony 600 i jestem mega zadowolony

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.