Skocz do zawartości
IGNORED

Matki niepełnosprawnycych i MALUTKI premier

dulon184

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Oglądałem relacje ze spotkania premiera z Matkami niepełnosprawych .

Jakoś nie mogę zrozumieć JAK m mozna byc takim matołkiem..

Kiedy marszałkini dawała zgodę na premię po 40 tyśiaczków jakoś dzióbka nie otwierał .Dla Matem kasiorki nie ma .

Z Matkami był . ????HHHHMM. Jak dla mnie to zwykly chłystek..

Przerażające KTO nami rządzi ..

Gościu który niby jestes premierem?

Zaproś mnie ,a w miesiąc znajde 2 miliardy dla potrzebujących .

SŁOWO.

Znajdę .

<br />Zaproś mnie ,a w miesiąc znajde 2 miliardy dla potrzebujących <br />
jasne ze to zaden problem ....na koniec kadencji.

widze samych chetnych do dawania.To moze zapytam ile w 2013 roku wplaciliscie na fundacje dzieciom poza 1%

Z jednej strony masz rację bo jest kasa na świątynie opatrzności, jest na kościół, religie w szkołach na premie i milionowe nagrody dla polityków i kumpli a nie ma na służbę zdrowia i potrzebujących. Z drugiej jednak strony te mamuśki też są cwane z jednej strony chcą kasę bo nie mogą pracować a z drugiej nie chcą się zgodzić na zapis że jak pobierają ten zasiłek to nie mogą pracować, same sobie zaprzeczają.

A tak poza tym to powinni rozje.... ten cały system złodziei

zgadzam sie, jakies 30% narodu to zlodzieje wyłudzajace swiadczenia, emerytury,biorace nienalezne swiadczenia,sprzedające bez paragonu,biorace podwójne zaplaty jak w wypadku szpitali przychodni i lekarzy,biorace odprawy za wielkie gówno po 3 mcach prac etc i nie dające sobie tego odebrac,emerytury brane bez składek,chorobowe 100% platne w dowolnej dlugosci,urlopy roczne po 7 lat pracy,swiadczenia dla zwiazkow zawodowych bez składu i ładu Prawdziwi zlodzieje..

Czy To nie wczoraj? jakiś pajac z rządu obiecywał że może od"ręki" przyjąć kilka tysięcy uchodźców z Ukrainy a jak będzie ich więcej to zbuduje im miasto???

Na to kasa jest !!

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

To jest element polityki państwa SPARTA.

Chorych niepełnosprawnych , będących OBCIAZENIEM BUDŻETU , trzeba eliminować.Także

wydlużac czas pracy aby ZUS(poki co) nie nadwyrężał budżetu. Dodtkowo temu służy polityka "ochrony" zdrowia obywateli (czytaj eutanazji poprzez prawo.)

W tym kraju ma pozostać 10-15 mln "niewolników " do obsługi imograntów z bliskiego wschodu. Braci zawsze się przyjmuje , szczegolnie tych starszych w wierze.

Z jednej strony masz rację bo jest kasa na świątynie opatrzności, jest na kościół, religie w szkołach na premie i milionowe nagrody dla polityków i kumpli a nie ma na służbę zdrowia i potrzebujących. Z drugiej jednak strony te mamuśki też są cwane z jednej strony chcą kasę bo nie mogą pracować a z drugiej nie chcą się zgodzić na zapis że jak pobierają ten zasiłek to nie mogą pracować, same sobie zaprzeczają.

A tak poza tym to powinni rozje.... ten cały system złodziei

Nie życzę ci takich problemów w rodzinie , może wówczas innym okiem spojrzysz na całoksztalt problemu.

Tak się składa, że poprzez na szczeście przejściowy stan niepełnosprawności 13 letniego syna też opłaciłem to zmianą życiorysu, A mogło być tak wspaniale......

Inaczej życie wygląda przez ekran kompa czy telewizora a inaczej jak musisz stawić czoła polityce państwa . Real znacznie bardziej bolesny jest,

generalnie warto sie przyjrzec ojcom takich dzieci.W 50% po urodzeniu i uswiadomieniu faktu opuszczaja rodzine zostawiajac bez srodkow do zycia.Dziwne ..nieee.Potem chodza do tej budki w warszawie i uzyskuja odpuszczenie.Znane mi rodziny majace po troje, czworo dzieci dostaja znaczna zapomoge którą w cztery dni przepuszczaja na alkohol.Po zabraniu im swiadczenia mowili ze tez nie beda glosowac na tuska.

Muls jak zwykle jedno:

Naród nie dorósł do rządzących

Kurde wzruszyłem się, mamy cudownych rządzących, normalnie Bóg nam zesłał najlepszych jakich ta planeta może mieć.

Tylko ci wredni, parszywi Polacy robią wszystko żeby, uniemożliwić ich kanonizację....

Bez komentarza...................

Nie życzę ci takich problemów w rodzinie , może wówczas innym okiem spojrzysz na całoksztalt problemu.

Tak się składa, że poprzez na szczeście przejściowy stan niepełnosprawności 13 letniego syna też opłaciłem to zmianą życiorysu, A mogło być tak wspaniale......

Inaczej życie wygląda przez ekran kompa czy telewizora a inaczej jak musisz stawić czoła polityce państwa . Real znacznie bardziej bolesny jest,

Nie chodzi mi o problemy w rodzinie tylko o zakłamanie tych matek, z jednej strony mówią że chcą bo nie mogą pracować a z drugiej nie chcą zapisu o zakazie pracy bo mogą pracować. Niech powiedzą że chcą bo im ciężko i nie mają np. na leki a nie takie dyrdymały opowiadają.

Dla mnie to mogą zabrać całość klerowi i dać tym matką ale na uczciwych zasadach w dwie strony.

Nie ma co jeczec, po prostu wszyscy powinnismy isc na wybory ( bez tlumaczenia, ze nie ma kogo wybierac ) a przy urnie pamietajmy, ze PO miala 7-8 lat na dzialanie.

Tylko na kogo zagłosować, oni wszyscy już byli, jak to mówią koryto to same tylko świnie się zmieniają.

Niepełnosprawnemu parlamentarzyście Z MOCY PRAWA przysługuje 6000 zł miesięcznie na zatrudnienie asystenta. Matce niepełnosprawnego dziecka przysługuje TAKI RYMPAŁ!

Ten kraj trzeba zaorać.

Kraj który nie dba o swoich najsłabszych obywateli nie zasługuje na istnienie.

oto-cena-za-stanowisko-dla-tuska2.jpg

z13514611Q,--Szczaw-dla-glodnych-dzieci-----jeden-z-memow--ja.jpg

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

proszę trzymać sie tematu .

Moim zdaniem zasra-m obowiązkiem państwa jest zapewnienie takim osobom pomoc ,albo - co lepsze - zostawiac obywatelom tyle pieniędzy aby Interwencja Państwa była zbyteczna ./

Takie postępowanie jak obecnej władzy - nie jestem zwolennikiem żadnej parti -dla jasności-to zwyczajne skur - stwo..

A Już Poseł inwalida - nie pomne nazwiska - miał mistrza ...

Poseł Niesiołowki??

Toz zajadly chamek i chłopek ..

Przydało by się aby któryś z posłów prubujących grać Swiętego dostał zwyczajnie po ryju od którejś kobiety...

Az przykro patrzeć jak człowieczeństwo upada

Witam .

Oglądałem relacje ze spotkania premiera z Matkami niepełnosprawych .

Jakoś nie mogę zrozumieć JAK m mozna byc takim matołkiem..

Kiedy marszałkini dawała zgodę na premię po 40 tyśiaczków jakoś dzióbka nie otwierał .Dla Matem kasiorki nie ma .

Z Matkami był . ????HHHHMM. Jak dla mnie to zwykly chłystek..

Przerażające KTO nami rządzi ..

Gościu który niby jestes premierem?

Zaproś mnie ,a w miesiąc znajde 2 miliardy dla potrzebujących .

SŁOWO.

Znajdę .

A mi sie smiac chcialo jak ogladalem tę "konfrontację". Siedział i sie nie odzywał. Wszyscy powiedzieli co chcieli powiedzieć i sobie posedł. I tyle.

?👈

nie mowiac o tym ze by sobie podwyzszyl pensje o 300% w ciagu tygodnia.

<br />Moim zdaniem zasra-m obowiązkiem państwa jest zapewnienie takim osobom pomoc ,albo - co lepsze - zostawiac obywatelom tyle pieniędzy aby Interwencja Państwa była zbyteczna ./<br />
a moim nie bo polowe pieniedzy szlag trafi tak jak na becikowe.

Czasami chciałoby się zapytać o stosowanie badań prenatalnych- czy były? Oczywiście w stosownych przypadkach.

Ale po fakcie: od czegoś to państwo mamy. Nie ma kary za oddanie dziecka państwu - koszty ponoszone przez instytucje opiekuńcze państwa powinny być podstawą wyliczenia kosztów opieki?

Na miłość do dzieci nie ma rady.

Coś wiem o tym....

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

POlitycy wiedzą lepiej... zresztą już Maria Antonina miała świetne bonmoty w temacie, ale przy Piterze wymięka.

417758_495503867179212_1073961292_n.jpg

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

<br />Czasami chciałoby się zapytać o stosowanie badań prenatalnych- czy były? Oczywiście w stosownych przypadkach.<br />
a po co jak kosciol to utrzyma z milosci.

kosciol wie ze wszystko ma sie urodzic.a panstwo niech sie martwi bo to jego zasrany interes.Zdaje sie ze panstwo..nie stad???

to moze jednak zabrac dziadkom i stracac z mola w sopocie.

tez generalnie ich zasrany interes zejsc z tego swiata.

<br />Niepełnosprawnemu parlamentarzyście Z MOCY PRAWA przysługuje 6000 zł miesięcznie na zatrudnienie asystenta. Matce niepełnosprawnego dziecka przysługuje TAKI RYMPAŁ!<br />
to jest fajne jak fajny jest ten facet co to pisze.Raczej bez zwiazku ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby wysyłal te 300zł miesiecznie dla matki chorego dziecka a nie pokazywal na forumach swoje fury.

<br />Tylko na kogo zagłosować, oni wszyscy już byli, jak to mówią koryto to same tylko świnie się zmieniają. <br />
to jest ciekawe spostrzezenie bo korytem czyli chlewem tu jest narod.

jak wiemy..niezmienny.

film jakich jest zawsze wiele przy takich okazjach.Dotyczy to dzieci chorych na raka wszelkiej postaci,na wszelkie choroby genetyczne i podczas wizyty w sejmie gorników walczących o swe emerytury w wieku 45 lat nauczycieli walczacych o podwyzke pensji przy obnizce godzin i ilosci nauczanych dzieci.

dziwnie jakos ojcow bylo mało.

Naprawde moze sie wydawac ze w tym kraju szczesliwosci tylko ta grupa ma żle..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.