Jump to content
IGNORED

Modernizacja Odtwarzaczy

rumpibum

Recommended Posts

witam, w tym wątku chciałbym zapytać o upgrade mojego odtwarzacza Marantrz 67SE po modyfikacji w firmie Vidicom. LC Clock i Zap Filter. chciałbym żeby dało się wycisnąć z tego zestawu jak najwięcej, i nie wiem czy przepiąć elementy z LC Audio do nowego transportu, czy zrobić jakiegoś nowego skłądaka, czy powymieniać to co się mogło zużyć, bądź co może poprawić jakość brzmienia w tym co jest? tak czy inaczej szukam fachowca który zrobi modernizację :). zapewne trzeba wymienić laser, i już powinien być jak najlepszy. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Można lampe dać na wyjscie :)

Najlepiej dwa xenony :)

witam, w tym wątku chciałbym zapytać o upgrade mojego odtwarzacza Marantrz 67SE po modyfikacji w firmie Vidicom. LC Clock i Zap Filter. chciałbym żeby dało się wycisnąć z tego zestawu jak najwięcej, i nie wiem czy przepiąć elementy z LC Audio do nowego transportu, czy zrobić jakiegoś nowego skłądaka, czy powymieniać to co się mogło zużyć, bądź co może poprawić jakość brzmienia w tym co jest? tak czy inaczej szukam fachowca który zrobi modernizację :). zapewne trzeba wymienić laser, i już powinien być jak najlepszy. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Najpierw przelicz ile to będzie kosztować a później poszukaj DACa + napęd .

Hidden Content

• 2 weeks later...

Najlepiej dwa xenony :)

Najpierw przelicz ile to będzie kosztować a później poszukaj DACa + napęd .

witam. nadal jestem zainteresowany modernizacją odtwarzacza, ile bym w niego włożył, to już inny temat, ale biorąc pod uwagę że ciągle jeszcze nie jestem zdecydowany na przesiadanie się na PC-Audio, uważam że ta modernizacja nie gra źle. wymienienie transportu i lasera to chyba nie taki wielki koszt? czekam na propozycje dotyczące wymiany lasera / całego transportu i ew. dodatkowych ulepszeń / odświeżeń :). tak czy inaczej szkoda żeby klocek poszedł na złom :) a jak zdecyduję się na coś lepszego to najwyżej mam komu podarować :)

Hidden Content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.