Skocz do zawartości
IGNORED

UFOKI, DARMOWA ENERGIA, PROGRAM OBFITOŚCI, PRZEKAZY PLEJADIAN I INNE WYTWORY .........

4m

Rekomendowane odpowiedzi

Arton55 pobanował już chyba wszystkich........................więc żeby nie było smutno - temat przeciwwaga, gdzie można sobie na spokojnie podyskutować

..................................................................................................................

Zapraszam do WOLNEJ DYSKUSJI :)

Czyżby klub zbanowanych? :)

Gdyby generator działał to fragment "To donate to the QEG please go here:http://www.gofundme.com/HopeGirlFixth..." brzmiałby co najmniej śmiesznie... No chyba, że znacie jakichś dostawców prądu, którzy żyją z datków, a energię dostarczają do domów wolontarialnie.

chcialbym zamiescic projekt mojego wlasnego darmowego generatora energi,codziennie rano budze sie z odnowionym licznikiem,zawsze na full.

400_F_27406373_ehUFoNs1gHOvsGtUcawMH8SizgQyumEO.jpg

moje ostatnie info od czlonka ruchu oporu pseudonim Kijanka mowi o najszybszym patencie jak zostac renomowanym chanelingowcem. dyplom ukonczenia kursu podobno jest recznie rysowany przez samych jaszczurow.

alien_sex_17.jpg

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

jest na forum jakis inzynier ktory moglby zweryfikowac projekt tego cudownego generatora? budowac przeciez tego nikt nie bedzie...nawet Arton.

Panowie, to wstyd dawać inżynierowi do weryfikacji. Z tego nie ma "darmowej energii". Poczytajcie na ten przykład opis patentu. To tak jakby chcieć uzyskać z dynama od roweru darmową energię. Może i jest .... ale trzeba się nieźle nadymać przy tym :).

Jest to - jakby nie było - forum techniczne i zaniechajcie poważniejszych dysput na ten temat, Naprawdę te urządzenia nie są tego warte, jeśli chodzi o darmową energię, bo co innego w zakresie wytwarzania wysokich napięć, tu Tesla króluje. Wiadomo, że Arton jest "sprawny inaczej", więc niech wierzy w te bzdury.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Ale czy wyrównano wszędzie odpowiednio poziomy ?

I jak myślicie - czy kable naprawdę grają ??? A sieciówki ?

Czy można kupić high end za 350 złotych ?

Ic wypływają na dźwięk, sieciówki mogą wpływać na dźwięk, 350zł to za mało na kupno high end-u. Chyba odpowiedziałem :).

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Świetny temat!

Arton zbanował mnie tylko w jednym ze swoich tematów, tym o UFO. Nie rozumiem dlaczego, bo jestem prawdziwym entuzjastą tych klimatów a nawet widziałem na własne oczy kosmiczny implant w mózgu pewnej pani (nie żartuję). Oczywiście nie mam mocy patrzenia przez kości czaszki - mówię o obrazie jaki uzyskałem z badania głowy tomografem komputerowym.

Ale co innego - dopuszczać myśl, że jednak "coś się dzieje" a co innego słuchać kretynizmów z channelingów, które są wytworem osób chorych psychicznie lub/i oszustów.

Arton, przytaczając to chore pi*dolenie, robi IMO fascynującemu tematowi UFO wielką szkodę.

Oczywiście miłość międzyplanetarną popieram! :)

alien_sex_07.jpg

Wysłano z Siódmej Gęstości za pomocą mojego ultranadajnika plazmowego.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Ale on nie przytacza chorego pierdolenia tylko wkleja co chwilę linki, które wpadną mu pod palce.

Nie przeszkadza mu nawet że się wzajemnie wykluczają.

Ale pisanie kolejny raz o tym, że pasażerowie nieszczęsnego samolotu mają się dobrze to jest przegięcie!

Dlatego niedługo w tematach Artona pozostanie sam Arton.

chodzi mi o to aby Artonowi ktos wytlumaczyl technicznie aby sie obudzil w koncu.

Problemem nie jest to w co wierzy, problemem jest bezkarne bombardowanie własnych tematów dosłownie wszystkim co znajdzie w sieci. Nawet nie przeszkadza mu, że te nowinki niekiedy wzajemnie się wykluczają. Wali wszystko po kolei łącznie z największymi bredniami co w moim odczuciu jest niczym innym jak traktowaniem swoich czytelników jak skończonych idiotów. I jeszcze się oburza, że zamiast łyknąć te prawdy objawione ludzie protestują przeciwko tak bezczelnym kłamstwom i bredniom. Moderacja nie powinna zezwalać na prowadzenie działalności sekciarskiej na forum publicznym. Do tego podawane są informacje o dotacjach itd. Rozumiem, że na tym forum każdy może sobie założyć sektę i podawać publicznie nr kont bankowych?

To wyjaśnia wszystko.

Gdybym był w Polsce to bym wydobył ze szpitalnego archiwum zdjęcia i opis... ciekawe jak byś wtedy śpiewał.

Implanty są faktem.

Mówię nie z pozycji WIARY tylko z pozycji PROFESJONALISTY który coś takiego WIDZIAŁ.

Co więcej - dysponuję dowodem w postaci kliszy z badania TK oraz zwykłego prześwietlenia czaszki.

Moderacja nie powinna zezwalać na prowadzenie działalności sekciarskiej na forum publicznym. Do tego podawane są informacje o dotacjach itd. Rozumiem, że na tym forum każdy może sobie założyć sektę i podawać publicznie nr kont bankowych?

Jestem za. Wolnosc wolnoscią ale ludzie czasem sa podatni na pranie mózgu

o, w końcu taki temat

teraz mogę bez wstydu przyznać, że jestem już zmęczony ciągłym ratowaniem ziemi przed atakami reptylian

najbardziej w tamtych wątkach podobało mi się wklejenie teledysku aphex twina jako niepublikowanego wcześniej wywiadu z kosmitą :))

Jestem za. Wolnosc wolnoscią ale ludzie czasem sa podatni na pranie mózgu

Bez przesady! Chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie bierze Artona poważnie. :)

Gdyby to się nie sprzedawało to by już dawno zwinęli interes. Ludzie liczą na objawienie, mijają kolejne terminy, część się wycofuje i porzuca oszustów, a część brnie dalej. Pojawiają się kolejni szamani, polecają narkotyki dla lepszego "zrozumienia" przekazu, kolejni odchodzą zaś inni doznają objawień, jeszcze innym wystarcza sama wiara. Na youtube oglądają statki kosmiczne i masę filmików nasyconych sugestywnym przekazem manipulującym ich podatną psychikę, wydaje im się, że dostają odpowiedzi na odwieczne pytania. Brak wiedzy naukowej lub jej niezrozumienie zostaje wypełnione stekiem lekko-przyswajalnych bzdur. Stają się nawiedzeni, wydaje im się, że zrozumieli całą zagadkę ludzkości i czują tą "wiedzą" się oświeceni. Każdy sen traktują jak przekaz od UFO, to ich dowartościowuje, czują wybrani spośród tłumu. Choroba postępuje, wiara się umacnia...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.